Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 2/5

Όταν ο Σαντίκ πιάνει τον Μουράτ στο δωμάτιο της Αρζού πιστεύει πως πρόκειται για κλέφτη και ενημερώνει την οικογένεια. Ο Κενάν από την άλλη ανοίγει τον φάκελο, που περιέχει φωτογραφίες του με τη Μελέκ, αλλά ο φάκελος του πέφτει στο πάτωμα, πριν προλάβει να τις δει. Ο Μουράτ καταφέρνει να το σκάσει από τη βεράντα αλλά χτυπάει το πόδι του. Η Αρζού τους πείθει όλους πως δεν υπάρχει λόγος να καλέσουν την αστυνομία αφού τίποτα δεν κλάπησε, ειδικά αυτή τη βραδιά, που έχουν καλεσμένους και πρέπει να τους διασκεδάσουν. Όμως στην πραγματικότητα η Αρζού ανησυχεί γιατί δεν βρίσκει το τηλέφωνο της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπογράψει τα τελικά έγγραφα και να μεταβιβάσει τις μετοχές της στον Μελίχ. Η Κιράζ μαθαίνει πως η Αρζού έχει χάσει το τηλέφωνο της και ενημερώνει τον Σαντίκ.

ELIF: Καρέ – καρέ το τροχαίο και η εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού! Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Ο Σαντίκ ενώνει τα κομμάτια του παζλ και ενημερώνει τον Μελίχ πως το τηλέφωνο της Αρζού έχει χαθεί και πως η εγγραφή με τη φωνή του υπάρχει ακόμα σε αυτό. Ο Μελίχ λέει στον Σαντίκ πως ο φάκελος με τις φωτογραφίες, που έστειλε στον Κενάν, δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός άλλου ενώ του δίνει και οδηγίες για να βρει το τηλέφωνο της Αρζού και να το καταστρέψει. Ο Σαντίκ πράγματι βρίσκει το τηλέφωνο και το διαλύει αλλά δεν βρίσκει τον φάκελο. Συνειδητοποιεί πως ο δήθεν κλέφτης ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα κόλπα της Αρζού. Η Αϊσέ βρίσκει τον φάκελο, που ο Μελίχ έστειλε στον Κενάν. Όταν βλέπει τις φωτογραφίες δεν μπορεί να το πιστέψει και τις κρύβει στο συρτάρι της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ELIF: Ανατροπή – σοκ στη συνέχεια! Άγριος ξυλοδαρμός περιμένει τη Μελέκ στη φυλακή!

Η Ελίφ ψάχνει την αγαπημένη της κούκλα και βρίσκει τις φωτογραφίες της Μελέκ με τον Κενάν. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση έχει ο Κενάν με τη μητέρα της. Η Αϊσέ βάζει την Ελίφ να της υποσχεθεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν για αυτές τις φωτογραφίες γιατί τότε θα στεναχωρούσε τη μητέρα της. Καθώς η Αϊσέ πηγαίνει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Μελέκ, ο Σαντίκ την σταματάει και της ζητάει τα κλειδιά από την αποθήκη τροφίμων. Καθώς ψάχνει στην τσάντα της για να βρει τα κλειδιά, πέφτει ο φάκελος ανάμεσα τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ