Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήλωση – βόμβα: Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση

Ήταν κοντά στην Αθηνά Ωνάση για 20 ολόκληρα χρόνια. Πλέον, δηλώνει απογοητευμένος και αποφασισμένος να κόψει κάθε είδους επαφή μαζί της. Ο λόγος για τον επί χρόνια συνεργάτη της οικογένειας Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος λίγα μόλις 24ωρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Athina Onassis: thw red life” μιλά για τη χρυσή κληρονόμο έξω από τα δόντια στην εφημερίδα Espresso.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσαντίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!

Από τη μια έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο. Ξέρεις τι είναι η γυναίκα σου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει «ούτε ένα ευρώ» μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι΄ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση μου με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμιά επαφή, πλέον, μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάσση!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ