Τη… δυσπιστία της για τις μειώσεις των συντάξεων που έρχονται από το 2019 διατύπωσε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

«Πιστεύω ότι όλα αυτά που λένε (σ.σ. για μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις) δεν ισχύουν. Οι μειώσεις αφορούν όσους έχουν προσωπική διαφορά, δεν αφορούν όλους τους συνταξιούχους» είπε η κυρία Φωτίου στο ΣΚΑΪ.

Η αναπληρωτής υπουργός επιτέθηκε και στα ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι «τα εφιαλτικά τρέιλερ (σ.σ. για τις συντάξεις) δεν λένε ποτέ οτι αφορά ένα κομμάτι των συνταξιούχων».


Αντίθετα, μάλιστα, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που είπε ότι δεν είναι ώρα για να γίνει η συζήτηση για να μην προχωρήσουν οι περικοπές στις συντάξεις, η κυρία Φωτίου είπε ότι «όπως είναι ψηφισμένα τα μέτρα θα εφαρμοστούν αλλά υπάρχει μια ρευστότητα πολιτική και δημοσιονομική. Είμαστε σε μια μετάβαση κοσμογονική και θα φέρει πράγματα μαζί της».Απευθυνόμενη, δε, στους συνταξιούχους είπε: «Σπεύδετε βραδέως, μην ακούτε, όσα ακούτε. Θα εκπέσει η τρομοκρατία η καθημερινή».

Κατά την ίδια «αυτά ψηφίστηκαν κάτω από τις απειλές ότι δεν θα πιάσουμε τα πρωτογενή πλεονάσματα. Τελικά τα πιάσαμε και τόσο πολύ που δεν το επιθυμούσαμε να υπερβούμε τα πρωτογενή πλεονάσματα».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top