Η Ελλάδα χρειάζεται ηρεμία δεν είναι προς το ελληνικό συμφέρον οι εξελίξεις στην Ιταλία, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε ότι αν σε οποιαδήποτε χώρα είχαν εφαρμοστεί τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα θα είχε γίνει έκρηξη, υπενθυμίζοντας ότι στην Ιταλία προτάθηκε πάγωμα συντάξεων και όχι μείωση.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι δεν είναι δυνατόν το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ μαθήματα ιστορίας για τον Λαμπράκη.

Για το Σκοπιανό εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με το όνομα τονίζοντας ότι ο Ζόραν Ζάεφ δεν πρόκειται να δεχτεί λύση «erga omnes».

Εξάλλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν κακές σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αποδίδοντας σε «ανθρώπους του Μαξίμου» την πηγή των εν λόγω δημοσιευμάτων.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι εκτιμά ως πιθανή την διεξαγωγή εκλογών ως τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ένα κρεσέντο παροχολογίας απο την κυβέρνηση, το οποίο όπως είπε θα είναι «χωρίς αντίκρισμα».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top