Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Πυρά» Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να εφαρμόσει τίποτε!

Για «κακοποίηση» των όρων «ανάπτυξη» και «πρόγραμμα», κάνει λόγο η τομεάρχης Οικονομίας και Αναπτυξης της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τo «ολιστικό σχέδιο» ανάπτυξης που συνέταξε η ελληνική κυβέρνηση.Όπως αναφέρει η κ. Μπακογιάννη η κυβέρνηση «παρουσίασε ένα σχέδιο που δεν έχει ίχνος αναπτυξιακής λογικής και προγραμματισμού».

«Αν χρειάστηκε τρία χρόνια για να το καταρτίσει, το μόνο που πέτυχε είναι να αποδείξει περίτρανα ότι η περίφημη διαβούλευση ήταν απλά άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα», τονίζει χαρακτηριστικά

Επιπλέον, σημειώνει πως «η Νέα Δημοκρατία έχει όραμα και ολοκληρωμένη αναπτυξιακή στρατηγική, την οποία θα υλοποιήσει αύριο από θέση ευθύνης».

«Για να βγάλουμε την Κυβέρνηση από τη δύσκολη θέση, τη διαβεβαιώνουμε για ένα πράγμα: δεν θα προλάβει να εφαρμόσει τίποτε από το δήθεν σχέδιο που παρουσίασε στον ελληνικό λαό».

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...