Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απαξιώνουν την Βουλή οι υπουργοί-Σωρός ερωτήσεων δίχως απάντηση

«Στα παλιά τους τα παπούτσια» γράφουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τον κυβερνητικό έλεγχο με αποτέλεσμα, όπως γράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του, Στίγμα, στα ΝΕΑ, να υπάρχει σωρός από ερωτήσεις που έχουν καταθέσει οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, και στις οποίες πρέπει να κληθούν να απαντήσουν οι υπουργοί, κάτι το οποίο όμως δεν πράττουν.
Ο δημοσιογράφος που αναφέρει στοιχεία που δημοσιοποίησε ο κ. Κεγκέρογλου δεν παραλείπει να φέρει και τον Πρόεδρο της Βουλής προ των ευθυνών του.
Καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση «αν δεν αναγνωρίζει το γεγονός ως πρακτική των υπουργών –σ.σ. να απαντάνε δηλαδή στις ερωτήσεις που τους γίνονται από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης – θα μπορούσε ίσως να τους ζητήσει να προσκομίσουν στη Βουλή αυτά τα παλιά παπούτσια που έχουν και γράφουν την αντιπολίτευση, να τα εκθέτει στο περιστύλιο να περνάει ο κόσμος να τα βλέπει».
Πάντως είναι θεαματικά τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Κεγκέρογλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις: Κοντονής 372 ερωτήσεις, απαντήσεις μόλις 18. Σπίρτζης, 253 ερωτήσεις, απαντήσεις 25. Χουλιαράκης 418, απαντήσεις 47.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 Η Μαρία βρίσκεται ενώπιον ενός ερωτικού τριγώvoυ, ανάμεσα σε εκείνη, τη Ναταλί και τον Καραχάλιο,...