Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Ματιές σε Σουηδία και Βραζιλία

Με τις εθνικές ομάδες πλέον να μπαίνουν για τα καλά στο στοιχηματικό πρόγραμμα, το ενδιαφέρον ενόψει Μουντιάλ ολοένα και περισσότερο αυξάνεται. Σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα, συνεχίζεται η δράση στις χώρες της βόρειας Ευρώπης, όπως επίσης και στη Λατινική Αμερική, ενώ πρόταση προκύπτει σήμερα και απ’ το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Με το Over 2.5 στη Β’ Σουηδίας
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βάρμπεργκς – Ντέγκερφορς. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε διαφέρουν πολύ από άποψη δυναμικής. Η Βάρμπεργκς έρχεται από δύο σερί ήττες και συνολικά τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, σειρά αγώνων που δέχτηκε συνολικά 7 γκολ και είχε προβλήματα στη διαχείριση του ρυθμού. Στον αντίποδα, η Ντέγκερφορς πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές με ρεκόρ 1-2-0, σειρά αγώνων όπου σκόραρε 7 γκολ και έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της. Αμφότερες αρέσκονται στο υψηλό τέμπο και τα μεγάλα σκορ, ποντάρουμε στο Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90.
Διπλό με κάλυψη για Κοριτίμπα
Πάμε στη Βραζιλία και την αναμέτρηση Λοντρίνα – Κοριτίμπα. Είναι παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας, με τις δύο ομάδες να έρχονται από διαφορετική αφετηρία. Η Λοντρίνα καταλαμβάνει την 14η θέση με 8 πόντους, «τρέχει» αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, έρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε CSA (1-2) και Πελότας (3-0), σήμερα ξέρει ότι το έργο της θα είναι δύσκολο. Αυτό διότι η Κοριτίμπα είναι 4η στην κατάταξη με 14 πόντους, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, όπου πήρε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι πολύ «σφιχτή» ομάδα, με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα στην άμυνα, χαρακτηριστικό είναι ότι στη σειρά αγώνων όπου έμεινε αήττητη δε δέχτηκε ποτέ πάνω από 1 γκολ. Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν καλά πατήματα και μπορούν να κερδίσουν. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.35 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Υψηλό σκορ στην Πυλαία
Κλείνουμε με την ελληνική Basket League και τον τρίτο ημιτελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός δε δυσκολεύτηκε καθόλου στα πρώτα δύο ματς εντός έδρας κόντρα στον δικέφαλο, πήρε ισάριθμες νίκες και απέδειξε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη. Μετά το 92-79 του πρώτου αγώνα, ακολούθησε το 82-67 του δεύτερου, σήμερα οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία για «σκούπισμα» και πρόκριση στον τελικό. Είναι πιο δύσκολη η αποστολή τους στην έδρα του ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο τελευταίος θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι παίζουν σε άλλο επίπεδο. Τα περισσότερα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες φέτος είχαν υψηλό ρυθμό και σκορ, καλύτερη επιλογή φαντάζει να είναι το Over 159.5 σε απόδοση 1.91.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ