Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Η σελήνη στον Τοξότη! Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο…

Τι πρέπει να προσέξεις σήμερα!


Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε προτρέπει να θέλεις να γνωρίζεις όλο τον κόσμο, να φιλοσοφήσεις τη ζωή, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να έχεις δίπλα σου πολλούς φίλους! Σήμερα λοιπόν που η Σελήνη πορεύεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επέκταση και στην γνώση! Η μέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, να κάνεις μία μετακίνηση, να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών αλλά και … να περάσεις καλά! Τα ζώδια που ευνοούνται σήμερα, είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)!

ΚΡΙΟΣ

Υπεραισιοδοξία και δίψα για μάθηση, επικοινωνία και διερεύνηση πνεύματος φέρνει για σένα, φίλε Κριέ, η Σελήνη στο Τοξότη σήμερα. Είσαι σε συνεχή εγρήγορση και αισθάνεσαι πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε επαφές και μετακινήσεις που θες να κάνεις. Παρ’ ολ’ αυτά, πρέπει να προσέξεις την παρορμητικότητα σου και την υπερβολική αισιοδοξία σου για να μην έχεις καταστροφικές συνέπειες. Καλή ημέρα για να βρεθείς με πολύ κόσμο, για ένα ταξίδι, να απολαύσεις το παρόν και να αρπάξεις όποια ευκαιρία σου δοθεί.

Δείτε ακόμη: Ερμής στους Διδύμους στις 30/5! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο;

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο Τοξότη σήμερα, φίλε Ταύρε, αυξάνει την σεξουαλικότητα σου και τον ερωτισμό σου, εντείνει τον βαθύ συναισθηματισμό σου και σε κάνει να ασχοληθείς με τις οικονομικές εκκρεμότητες σου. Πρόσεξε τις ακραίες και κτητικές αντιδράσεις ζήλιας προς τον σύντροφο, γιατί θα υπάρξουν αναπόφευκτες συγκρούσεις. Αν μπορέσεις σήμερα να λειτουργήσεις με τη λογική, όπως συνήθως πράττεις, πολλά συναισθηματικά και οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν, μπορούν να λυθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη σήμερα, από το ζώδιο του Τοξότη, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σταθερές σου σχέσεις και στις σημαντικές συνεργασίες σου, αγαπητέ Δίδυμε. Θα ασχοληθείς πολύ για να διορθώσεις προβλήματα και θέματα που σε απασχολούν σε αυτόν τον τομέα, όμως πρέπει να προσέχεις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και παραλογισμού που έχεις σήμερα, για να μην πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Το συναισθηματικό σου δέσιμο με σχέσεις και συνεργασίες σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο σε λάθος συμπεριφορές και καλό θα ήταν να σκεφτείς αρκετά πριν πεις το οτιδήποτε, για να πετύχεις τους σκοπούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, δεν θα μπορέσεις να κάτσεις αδρανείς στις ανάγκες της εργασίας σου ή γενικά των άλλων, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Είσαι εργατικός, εξυπηρετικός και ευαισθητοποιείσαι όταν κάποιος χρειαστεί τη βοήθεια σου. Θες να καλυτερεύσεις το εργασιακό σου περιβάλλον και την κατάσταση της υγείας σου και αν δεν το καταφέρεις, απογοητεύεσαι πολύ. Προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου, γιατί η ημέρα το απαιτεί και όλα θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Η φυσική σου ανάγκη για έρωτα και δημιουργία γίνεται συναισθηματική, φίλε Λέοντα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Τοξότη. Κυνηγάς την ερωτική επιβεβαίωση, εκφράζοντας τα έντονα ρομαντικά σου σημερινά συναισθήματα, κι αν δεν τα καταφέρεις, δραματοποιείς υπερβολικά τα γεγονότα. Καλό θα ήταν, να μην προβληματίζεσαι και να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα σου και να ασχοληθείς δημιουργικά με τα ενδιαφέροντα σου ή τα παιδιά, αφού η σημερινή μέρα σου προσφέρει απλόχερα αυτή την ευκαιρία.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η ανησυχία σου είναι έντονη για θέματα σπιτιού ή οικογενειακά, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Δένεσαι πολύ συναισθηματικά με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και θες να επιλύσεις θέματα που σε απασχολούν μέσα στο σπίτι. Η ηρεμία, η ισορροπία και τα γερά θεμέλια της οικογένειας, έχουν εμφανή αντίκτυπο πάνω σου. Πρόσεξε πολύ πως εκφράζεις τα «θέλω» σου και τη γνώμη σου, γιατί η αυστηρή και επικριτική σου στάση, μόνο προβλήματα και αντιδράσεις θα δημιουργήσει.

Δείτε ακόμηΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Μαϊου -3 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…


ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη σήμερα στον Τοξότη, φωτίζει και ζεσταίνει τις κοινωνικές σου σχέσεις, εντείνει την περιέργεια σου και την επιθυμία σου για μετακινήσεις, ταξίδια και πνευματικότητα. Το μυαλό σου τώρα είναι ενεργό και η γλυκιά ευγενική φύση σου εμπλουτίζεται από κοινωνικότητα και επικοινωνιακή ικανότητα. Φρόντισε μόνο να μην ξεπεράσεις τα όρια των άλλων, λόγω του ενθουσιασμού σου και δεν πάρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Καλή ημέρα για αποκατάσταση ή ενδυνάμωση σχέσεων με αδέρφια, γείτονες και μακρινούς συγγενείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Τοξότη, αισθάνεσαι ασφαλής και συναισθηματικά καλυμμένος, μόνο αν σου προφέρουν σιγουριά, ο οικονομικός αλλά και ο αισθηματικός τομέας. Οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα, σε καταβάλλει συναισθηματικά και δημιουργεί ανασφάλειες όσον αφορά την προσωπική σου αξία. Ευκαιρία λοιπόν σήμερα να διαχειριστείς συνετά τα οικονομικά σου και να προβάλλεις ένα πιο σοβαρό και μετρημένο χαρακτήρα απέναντι στις σταθερές σου συναισθηματικές σχέσεις, αποφεύγοντας βέβαια την τάση σου για σκηνές ζήλιας και κτητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκφραστικό και διεκδικητικό σε καθιστά η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου, αγαπητέ Τοξότη. Η συναισθηματική σου αντίδραση στα γεγονότα και στις καταστάσεις είναι άμεση, αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη, πράγμα επικίνδυνο για εντάσεις με τους άλλους. Αν δεν το παρακάνεις με τον αυθορμητισμό σου και σκεφτείς ότι ορισμένες φορές η διακριτικότητα είναι απαραίτητη, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις αυτά που επιθυμείς και διεκδικείς, με τη δύναμη της εκφραστικότητας σου. Ο τρόπος που θα σε βλέπουν οι άλλοι σήμερα, καθορίζει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, γι’ αυτό και πρέπει να προσέξεις αρκετά τους-ορισμένες φορές-απότομους τρόπους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη, είσαι κάπως ανασφαλής και κλειστός συναισθηματικά. Δεν εκφράζεσαι ελεύθερα, προτιμώντας να κάνεις μία εσωτερική αναγνώριση και ένα ξεκαθάρισμα συναισθημάτων. Αποκόβεσαι από τον «έξω» κόσμο, επιλέγεις την μοναξιά σου, πράγμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και αναπληρώνεις φυσικές και ψυχικές δυνάμεις. Θέματα υγείας και εργασίας θα σε απασχολήσουν και δουλεύοντας με τον εσωτερικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να βρεις πολλές πιθανές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, δίνεις όλη σου την ψυχή στους φίλους. Νιώθεις ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος με το φιλικό σου κύκλο ή μια κοινωνική ομάδα που ανήκεις. Η κοινωνικότητα και ο ανθρωπισμός σου είναι αυξημένα και προσφέροντας την βοήθεια σου σε κάποιον που την χρειάζεται αισθάνεσαι ψυχικά καλυμμένος. Μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να είναι ρευστά, μην είσαι επιφανειακός και σε περιπτώσεις που δεν έχεις την ίδια ανταπόκριση, μην απογοητευτείς. Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον και τους προβληματισμούς σου στο τομέα της καριέρας, αγαπητέ Ιχθύ. Θα νιώθεις έντονη ανασφάλεια και θα φανείς ιδιαίτερα ευαίσθητος σε εργασιακά θέματα ή θέματα προσωπικής εξέλιξης. Οι φιλοδοξίες σου σήμερα αγγίζουν κόκκινο και πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και συγκρατημένος συναισθηματικά για να μην απογοητευτείς. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μπορέσεις με πρακτικούς τρόπους και δεύτερες σκέψεις πριν αντιδράσεις, να πετύχεις πολλούς από τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Πηγή: Οroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...