Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη δήλωση βουλευτή της Χ.Α: «Αντί οι ομοφυλόφιλοι να πάρουν κατοικίδιο, θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά»

Σάλο προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην Επιτροπή του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

«Θα ξεκαθαρίσω τη θέση μας. Είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Η φύση έκανε τον άντρα και τη γυναίκα. Αν ήταν φυσιολογικό να γεννούν τα ομόφυλα ζευγάρια θα το είχε προβλέψει η φύση. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια στη φύση για να ικανοποιήσουμε το βίτσιο κάποιων ανθρώπων που αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη νοοτροπία. Υπάρχουν ξεκάθαρα οι οικογένειες με έναν άντρα και μία γυναίκα. Δεν μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες. Το πρότυπο του πατέρα, το πρότυπο της μητέρας δεν μπορούμε να το στερήσουμε από τα παιδιά. Δεν είναι υγιές και δεν θα έχουμε μια υγιή κοινωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος προκάλεσε την ατντίδραση των παριστάμενων.

«Δεν μπορεί να μένει αναπάντητη η ρητορική μίσους», υπογράμμισε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Αννέτα Καββαδία τονίζοντας πως ο κ. Ηλιόπουλος: «αναφέρει τα παιδιά ως κατοικίδια, μιλάει για ανώμαλους».

«Πλειοδοτείτε ποιος θα δώσει περισσότερα δικαιώματα. Θα θέλατε εσείς κυρία Μπακογιάννη και κ. Βενιζέλο όταν τα παιδιά σας μεγαλώσουν να ζήσετε να παντρευτούν και να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης με ένα άτομο του ιδίου φύλου και να υιοθετήσουν παιδί; Θα σας άρεσε αυτό το άτομο να μεγαλώσει σε μία τέτοια οικογένεια; Εύχομαι να μην σας συμβεί γιατί δεν θα το θέλατε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.«Βλέπω ότι υπάρχει ένας πλειστηριασμός μειοδοσίας για την πατρίδα μας, ποιος θα δώσει περισσότερα προνόμια στους ομοφυλόφιλους, συναγωνίζονται ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία», συνέχισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος ενώ στη συνέχεια παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής τονίζοντας πως «δεν υπάρχει πλειστηριασμός μειοδοσίας σε αυτή την αίθουσα διότι δεν υπάρχουν μειοδότες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ