Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μανιάτης: Η Κεντροαριστερά ή θα ισχυροποιηθεί ή δεν θα υπάρξει

«Η Κεντροαριστερά, το προοδευτικό Κέντρο, ή θα ισχυροποιηθεί με αυτόνομη πολιτική παρουσία ή δεν θα υπάρξει, χαμένη στη μαύρη τρύπα του αριστερού λαϊκισμού», τονίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, σε συνέντευξή του στα «Νέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόσφατη παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά ήταν «ορθότατη και αναγκαία», καθώς «εκφράζει το ηγετικά αυτονόητο και το στρατηγικά συμφωνημένο. Οι 210.000 πολίτες έχουν δώσει την κεντρική εντολή να υπάρξει αυτόνομη παράταξη, αυτόνομη πολιτική, αυτόνομη προοπτική».

Για τη δημόσια διένεξη ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ. Μανιάτης κάνει λόγο για «αναγκαίο κόστος της ιδεολογικής και πολιτικής ενοποίησης» και προκρίνει την ανάγκη «να φύγουμε επειγόντως μπροστά». «Η πολιτική εξωστρέφεια», προσθέτει, «είναι ο μόνος βιώσιμος δρόμος για την παράταξη».

Σημειώνει, τέλος, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκλογική λεηλασία του Κινήματος Αλλαγής, ενώ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «η πολιτική του έχει βλάψει την πατρίδα, έχει ηττηθεί ηθικά και πρέπει να ηττηθεί και στρατηγικά στις επόμενες εκλογές».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ – Spoiler: Ο Ιπποκράτης ναρκώνει την Ειρήνη και την κρατάει κλεισμένη στο σπίτι

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ  που βλέπουμε στο MEGA Το πιο σκληρό πρόσωπο θα δείξει στα προσεχή επεισόδια στο Ναυάγιο ο Ιπποκράτης, καθώς δίνει...