Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πριγκιπικό… ατόπημα! Άλλαξαν επώνυμο στη Μπέτυ Μπαζιάνα

Μαράζι θα πρέπει να το έχει η Μπέτυ Μπαζιάνα. Μετά τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, της άλλαξε… επώνυμο και ο βασιλικός οίκος της Βρετανίας!

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν εκείνη που ανέλαβε να ξεναγήσει την Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη. Το Clarence House (σ.σ. επίσημη κατοικία του πρίγκιπα της Ουαλίας) ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την επίσκεψη των δυο κυριών στο Μπενάκη. Ως εδώ, όλα καλά.

«Η Δούκισσα της Κορνουάλης βλέπει ελληνικά εκθέματα στο Μουσείο Μπενάκη κατά τη διάρκεια της ξενάγησης με την κυρία Μπέτυ Μπατζιάνα» ήταν η ανάρτηση που συνόδευε τις φωτογραφίες. Μόνο που η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν λέγεται Μπατζιάνα αλλά Μπαζιάνα.

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Μόνο να μη ρωτούσαν τους Αμερικανούς…
Η Μπέτυ Μπαζιάνα που έγινε… Μπαϊζάνα

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε συναντήσει τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάρεν Πενς. Η Μελάνια απουσίαζε από την Ουάσινγκτον εκείνες τις μέρες.

Στο tweet του γραφείου της… Δεύτερης Κυρίας των ΗΠΑ είχε γίνει πάλι λάθος στο επώνυμο της Μπέτυς Μπαζιάνα. Τότε είχε γίνει… Μπαϊζάνα. Baizana την είχαν γράψει οι Αμερικανοί.

Η ξενάγηση στο Μπενάκη

Με ένα λευκό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες υποδέχτηκε η Μπέτυ Μπαζιάνα την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη. Η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει στη σημαντική αυτή συλλογή τη δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία έχει εκδηλώσει την αγάπη της για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, όπως άλλωστε και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Οι δυο γυναίκες έμειναν λίγη ώρα στο Μουσείο, αλλά η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου είχε την ευκαιρία να δει τα εκθέματα και να ξεναγηθεί στους χώρους του Μπενάκη.
Δείτε φωτογραφίες από την ξενάγησηΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea BonettiΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea BonettiΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea BonettiΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea BonettiΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea BonettiΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...