Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Νίκη και πρόκριση για Ατλέτικο

Μειωμένο είναι το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς τα μόνα παιχνίδια που ξεχωρίσουν είναι οι επαναληπτικοί του Europa League, και οι αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από αυτές της διοργανώσεις, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Betshop.

Άσσος στη Μαδρίτη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάρισα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.81. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε αυτό που ήθελε στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να παίξει με 10 παίκτες για περισσότερα από 80 λεπτά λόγω της αυστηρής αποβολής του Βρσάλικο. Η Άρσεναλ πίεσε πάρα πολύ, ο Όμπλακ κατέβασε ρολά, ωστόσο το γκολ τελικά ήρθε για τους Λονδρέζους στο 61’ με τον Λακαζέτ, η Ατλέτικο προτίμησε να συνεχίσει το αμυντικό παιχνίδι, θεωρώντας ότι ακόμη και το 1-0 εις βάρος της είναι καλό σκορ. Ωστόσο, το λάθος του Κοσιελνί έδωσε την ευκαιρία στον Γκριεζμάν να σκοράρει στο 82’ και να προσφέρει ένα γκολ από «χρυσάφι» στους «ροχιμπλάνκος». Είναι τεράστιος ο ενθουσιασμός στην ομάδα της Μαδρίτης, η οποία θέλει σαν… τρελή την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση για ακόμη μια φορά ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ, σε μια ξεχωριστή σεζόν λόγω της ανακοίνωσης αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ. Η Ατλέτικο είναι αποτελεσματική εντός έδρας, θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει τη μη πειστική εκτός έδρας Άρσεναλ, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.81.

Υψηλό σκορ στην Αυστρία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ – Μαρσέιγ, όπου επιλέγουμε Over 3 σε απόδοση 2.20 (ασιατικό Over – σε περίπτωση που επιτευχθούν 3 γκολ παίρνετε πίσω το ποντάρισμα σας). Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ πραγματοποίησε η Μαρσέιγ την περασμένη Πέμπτη. Μέσα σ’ ένα «κολασμένο» Βελοντρόμ, η ομάδα της Μασσαλίας επιβλήθηκε 2-0 της Σάλτσμπουργκ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση, στηρίχθηκε στην ουσία, τον κόσμο και τη ρέντα. Όπως αναμενόταν, μπήκε με ενθουσιασμό και προηγήθηκε στο 15’ με τον Τοβέν, απείλησε ξανά στη συνέχεια μέχρι την ανάπαυλα. Το 2-0 ήρθε στο 63’ σε αντεπίθεση με τον Ενζιέ, η Σάλτσμπουργκ είχε δοκάρι λίγο πριν το φινάλε. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ταλαντούχες στην επίθεση, το παιχνίδι είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις, σίγουρα μπορούσε να σκοράρει η Σάλτσμπουργκ. Θεωρούμε ότι θα δούμε κάτι αντίστοιχο και σήμερα, επιλέγουμε Over 3 σε απόδοση 2.20.

Με το NG στη Φινλανδία

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ροβανιέμι – Χόνκα, όπου επιλέγουμε NG σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ Φινλανδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει με παντελώς διαφορετικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα. Η Ροβανιέμι πηγαίνει «τρένο» με πέντε νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές, όπου μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ (5-1-0), είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 16 πόντους, βρίσκεται στο +3 απ’ την Ελσίνκι. Στον αντίποδα, η Χόνκα σε τέσσερα ματς δεν έχει νίκη, μετράει ρεκόρ 0-3-1, έμεινε στο «μηδέν» στα 2/4 παιχνίδια και θεωρούμε ότι δύσκολα θα απειλήσει την ισχυρή άμυνα της Ροβανιέμι. Επιλέγουμε ΝG σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ