Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κόντρα μεγατόνων – Εξώδικο σε Σφακιανάκη: Απαγορεύω να λες τα τραγούδια μου

Μια κόντρα μεγατόνων φαίνεται να έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην ελληνική μουσική σκηνή με τον συνθέτη Γιώργο Μουκίδη να ανακοινώνει ότι στέλνει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο γνωστός συνθέτης αποφασίζει να κινηθεί νομικά έναντι στον τραγουδιστή, ωστόσο εικάζεται ότι η ενέργειά του έχει να κάνει με την εμφάνιση του καλλιτέχνη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες και οι αντιδράσεις που προκάλεσε.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε:

«Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

Επίσης είχε προηγηθεί μια ανάρτηση σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα που φαίνεται να έχουν σημειολογική αναφορά και στην οποία έγραφε:

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως τα «Δεν σε χρειάζομαι», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Ένα γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει» και άλλα.

Η είδηση της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, όσο και από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η συναυλία διοργανώθηκε από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Ράμα.

Από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων.

tribune.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...