Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Εκάλη – Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Σοκ προκαλεί η είδηση πως γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στα 90 του χρόνια. Αιτία τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Όλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (21.05.2018) στο σπίτι του στην Εκάλη. Ο 90χρονος επιχειρηματίας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Με μια σφαίρα στο κεφάλι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τον αυτόχειρα βρήκε η οικιακή βοηθός του. Ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία. Ήταν 09:20 το πρωί όταν έγινε γνωστή η τραγωδία.
Δεν άντεξε τα προβλήματα υγείας ο επιχειρηματίας

Ο γνωστός επιχειρηματίας φέρεται να είχε αποκαλύψει στους οικείους τους τις σκέψεις του. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τον είχαν καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι και τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά.

Λίγες ώρες πριν από το απονενοημένο διάβημα, ο 90χρονος επιχειρηματίας θέλησε να ενημερώσει τους δικούς τους. Να αφήσει ένα ιδιότυπο σημείωμα αυτοκτονίας. Έστειλε γραπτό μήνυμα σε συγγενείς και φίλους. Τους ανακοίνωνε την απόφαση του. Πως θα αυτοκτονούσε γιατί δεν άντεχε να ζει καθηλωμένος και ανήμπορος.

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...