Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Δικαιοσύνη ο πρώην συνεργάτης της Μεγαλοοικονόμου για την άγρια κόντρα που είχαν στη Βουλή

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Νίκος Μαστρογιάννης Νίκος, πρώην συνεργάτης της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου για την επίθεση που δέχτηκε από την ίδια μέσα στη Βουλή.

Μάλιστα σε επιστολή του αναφέρει πως ενημέρωσε για τα όσα έγιναν εντός του κοινοβουλίου τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, προκειμένου να παραπεμφθεί η κυρία Μεγαλοοικονόμου στην επιτροπή Δεοντολογίας, ωστόσο τίποτα απολύτως δεν έγινε.
Παράλληλα αναφέρει πως θα δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα και αποδείξεις για τη συνεργασία που είχε με την πρώην βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιτέθηκε στον κ.Μαστρογιάννη, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν πολιτευτής με την Ένωση Κεντρώων στον Νομό Εύβοιας, ενώ υποστηρίζει ότι ήταν συνεργάτης της. Βέβαια η ίδια αρνήθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είχαν γραφτεί η βουλεηυτής μόλις είδε τον άνδρα στο καφενείο της Βουλής, του ζήτησε να βγει έξω, αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Τότε, η βουλευτής άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο. Στο σημείο πήγαν οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής που αναγκάστηκαν να παρέμβουν για να λήξει το επεισόδιο.

Η επιστολή

«Είμαι παθών των αξιόποινων πράξεων που τελέστηκαν εντός της Ελληνικής Βουλής εις βάρος μου από την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Αξιόποινες πράξεις που περιείχαν προσβλητικές και άκρως επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις που σίγουρα αποτελούν πρωτοφανή περιστατικά για την Βουλή των Ελλήνων, τα οποία υποβαθμίζουν και απαξιώνουν την Ελληνική Βουλή και την Δημοκρατία.
Παρά το γεγονός, ότι τελέστηκαν αποδεδειγμένα σοβαρές αξιόποινες πράξεις εις βάρος μου, εντός του χώρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως και σήμερα δεν υπήρξε καμία ακριβώς πειθαρχική επίπτωση στην ίδια, ακόμα και με προσωπική μου επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής για να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Στην επιστολή μου, προς τον πρόεδρο της Βουλής ανέφερα ότι εκτός αυτού η συγκεκριμένη Βουλευτής είχε πρωταγωνιστήσει και σε επεισόδιο πριν λίγους μήνες στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων εντός της Βουλής, όπου και είχε επιτεθεί με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως “πούλημα” των Βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων και χωρίς να της επιβληθεί καμία απολύτως πειθαρχική ποινή.
Οι άκρως αυτές επιθετικές ενέργειες από μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκτός από ότι θίγουν εμένα προσωπικά, αμφισβητούν πλήρως το δημοκρατικό πολίτευμα και αναμφισβήτητα παραβιάζουν τις γενικές αρχές του Κώδικα Δεοντολογίας Βουλευτών.
Ανέμενα ως Έλληνας πολίτης, ότι η Ελληνική Βουλή θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες, πράγμα που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Για αυτόν τον λόγο προσφεύγω στην δικαιοσύνη η οποία θα επιτελέσει το έργο της κατά τις επιθετικές ενέργειες της κα Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, και θα αποδώσει τις ευθύνες που προβλέπονται από το νόμο ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
Επιπροσθέτως δε, επισημαίνω ότι για αποκατασταθεί η αλήθεια δεν θα αρκεστώ να καταθέσω έγγραφα ενώπιον των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών που θα επιβεβαιώνουν την ανεξάρτητη είσοδο μου εντός της Βουλής για την κάλυψη του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, αλλά και σε πλήθος δεκάδων εγγράφων που θα επιβεβαιώνουν την στενή συνεργασία μου με την κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, την διακοπή της συνεργασίας μας λόγω του ονόματος του Σκοπιανού, καθώς και τις υπηρεσίες και ενέργειες που της προσέφερα για την πολιτική της σταδιοδρομία.
Έχω υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό, όχι μόνο να αποκατασταθεί η αλήθεια αλλά και να αποδοθούν οι ευθύνες.
Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους! Η δικαιοσύνη δεν διακρίνεται σε πολίτες με άσυλο και πολίτες χωρίς άσυλο».

Mε εκτίμηση
Μαστρογιάννης Νίκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ