Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αδωνις για παραίτηση Σακελλαρίου: Η κυβέρνηση θέλει παραδικαστικά κυκλώματα

Τη θέση ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να στήσει παραδικαστικά κυκλώματα, αλλά ευτυχώς οι δικαστές δεν ακολουθούν και η συντριπτική πλειονότητα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, εξέφρασε την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Τόνισε πως η παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου είναι ένα πρωτοφανές γεγονός για τη χώρα, και δεν έρχεται ως μεμονωμένο περιστατικό, αλλά ως συνέχεια μιας σειράς ανακοινώσεων της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που καταγγέλλουν στοχευμένες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην δικαιοσύνη.

«Ο κ. Σακελλαρίου ήταν επιλογή αυτής της κυβέρνησης, και για ένα μεγάλο διάστημα θεωρείτο και αγαπημένος της, την εποχή των τηλεοπτικών αδειών. Ξεχνάνε γρήγορα απ” ό,τι φαίνεται», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης Όσο ταχύτερα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Για την υπόθεση Novartis και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αύριο (Παρασκευή) με την ψηφοφορία επί του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε την υπόθεση ως την μεγαλύτερη σκευωρία εκ συστάσεως του ελληνικού κράτους.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ