Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τίτλοι τέλους: Το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα στην ιστορία του Alpha δεν θα συνεχιστεί (Pics)

Ήταν η σειρά που εκτόξευσε τον Alpha. Η σειρά που όταν ξεκίνησε χάρισε στο κανάλι αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης, φέρνοντας τον σταθμό της Κάντζας στην πρώτη θέση, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι την πρώτη της χρονιά, η «Μουρμούρα» έκανε νούμερα επιπέδου Survivor 1, καθώς τα 60άρια διαδέχονταν το ένα το άλλο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό, αφού πέρασε από 40 κύματα μετά τις συνεχείς αλλαγές ζευγαριών και την αδυναμία των ανθρώπων της παραγωγής να βρουν ισάξιους αντικαταστάτες του ζευγαριού, Βλάχου-Τριανταφυλλίδου, τελικά κατόρθωσε να αντέξει στο χρόνο και την πίεση και να συνεχίσει να κάνει κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή νούμερα.


Το δίλημμα των ανθρώπων του καναλιού για το μέλλον της σειράς ήταν μεγάλο. Κάποιοι είπαν ότι θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί ήδη ώστε να μην φθαρεί άλλο. Κάποιοι άλλοι ήταν της άποψης ότι ακόμα και αυτή η «Μουρμούρα», με τις απώλειες που είχε έκανε νούμερα που δύσκολα θα κάνει μια νέα σειρά, γι’ αυτό ήταν υπέρ της συνέχισης της για έναν ακόμα χρόνο.


Τελικά η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappit ως τον Ιούνιο, οι ζωές των ηρώων, αλλά και οι εκπλήξεις και τα guest θα συνεχιστούν κανονικά. Έπειτα κατεβαίνει η αυλαία οριστικά και πέφτουν οι τίτλοι τέλους για την πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Alpha.

Η Μουρμούρα, η σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγες, ολοκληρώνει τη διαδρομή της αθόρυβα και με αξιοπρέπεια! Όπως ξεκίνησε δηλαδή…

menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η...