Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 8/5

Η Άννα σε διαρκή νευρική κρίση επειδή δεν μπορεί να χορέψει, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Ο Παύλος προσπαθεί να βρει τα χρήματα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μαρίνα εξομολογείται τον έρωτα της στον Αλέξανδρο, ενώ ο Τόνυ καταστρώνει τα σχέδια του για να γλιτώσει από τους εκβιασμούς. Η Μάρθα ανακαλύπτει ότι τα λεφτά που είχε στο στρώμα, έκαναν φτερά. Ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Άννα και παλεύει με τη λογική του να τα καταφέρει… Ο Θεοχάρης με την Αμαλία δείχνουν να ξεπερνούν τη κρίση και παλεύουν για τη σχέση τους, ενώ η Βέρα αρχίζει να ερωτεύεται τον Νικόλα που τη διεκδικεί με πάθος…

Σοκ στο Τατουάζ! Ο Σάκης βάζει φωτιά στο Στέφανο!

Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος έβαλε χέρι στις οικονομίες τους, αλλά αποφασίζει να μην το κάνει θέμα μέχρι να γίνει ο γάμος της Αφροδίτης. Ο Στέφανος εξομολογείται στην Όλγα πως υποψιάζεται τον Σάκη για την απόπειρα εμπρησμού στο μαγαζί του. Ο Αλέξανδρος ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά περνάνε καλά και αυτό δεν θέλει να το χάσει. Παράλληλα η Άννα περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο χωρισμός της από τον Άλεξ αλλά και η αποχή από τον χορό, της έχουν στοιχίσει πολύ. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι συνεχείς ημικρανίες του Νικόλα αρχίζουν να προβληματίζουν την Βέρα. Ο Ορφέας ξεκινά τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του μωρού, ενώ παράλληλα πιέζει την Ελένη να αλλάξουν γυναικολόγο. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στον Σάκη πως αν δεν σταματήσει τις «εξυπνάδες» θα δώσει στην αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού του και θα τον κλείσει φυλακή. Ο Τόνυ προχωρά το σχέδιό του, με τη βοήθεια της Νικόλ, κι ορκίζεται στην Άννα πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθερη. Η Τατιάνα και η Τόνια υποψιάζονται πως η Άννα έχει μπει στο στόχαστρο του Γενάρη. Μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει τα νερά ανάμεσα στη Βέρα και τον Νικόλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ