Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 7/5 – Αισθηματικά & Οικονομικά Μπερδέματα

Ωραία τα όνειρα αλλά για να τα ζήσεις πρέπει να ξυπνήσεις λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία, η οποία αντιπροσωπεύει την τάση αυτής της Δευτέρας 7/5. Δες στο άρθρο της Α.Βαγενάς πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, πραγματοποιεί την όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, κάνοντας το τοπίο της καθημερινότητας να είναι αρκετά θολό, μπερδεμένο, με συγχύσεις, διλήμματα, δεν θα λείψει όμως και η ρομαντική, καλλιτεχνική διάθεση αλλά και οι τονισμένες ευαισθησίες…

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τα χρήματα και τα συναισθήματα. Συμβολίζει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την τέχνη, την δυνατότητα του ανθρώπου να μπορεί να έχει μία αρμονική συνεργασία με τους ανθρώπους γύρω του, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της ζωής. Από το ζώδιο των Διδύμων, η Αφροδίτη μας παρασύρει να ακολουθήσουμε τις ιδέες μας για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, εντείνει την τάση για φλερτ, για παιχνίδι και χαρίζει μία πιο ανάλαφρη και περιπαικτική διάθεση στα ζητήματα των σχέσεων.

Το τετράγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από την 15η μοίρα του ζωδιακού, αναμένεται τις επόμενες μέρες να προκαλέσει σύγχυση και μπερδέματα σε θέματα που αφορούν τον τομέα των οικονομικών και των αισθηματικών.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πώς θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα;


Καθυστερήσεις σε οικονομικά (συμφωνίες, έγγραφα, διαπραγματεύσεις)
Υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν υποθέσεις οικονομικές και αισθηματικές
Ερωτικές καταστάσεις που προκαλούν μπερδέματα, συγχύσεις και διλήμματα (προσοχή στις νέες γνωριμίες που θα ξεκινήσουν αυτή την ημέρα)
Απιστίες, διπλά ερωτικά ταμπλό
Εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις ανθρώπων αλλά και καταστάσεων
Οι ανασφάλειες θα είναι τονισμένες
Όνειρα και επιθυμίες θα έχουν χαρακτήρα απατηλό
Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργικότητα / έκφραση μέσα από την τέχνη ή και το μεράκι

Αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 6 Ιουνίου, 7 Σεπτεμβρίου, 8 Δεκεμβρίου Μαρτίου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους.

Σε ποιο τομέα πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου, ωστόσο άμεση επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Κριός : Αξιοποίησε τις ιδέες αλλά και τα ταλέντα σου, δείξε όμως προσοχή σε επικοινωνίες σου και θυμήσου πως η μέρα δεν είναι ιδανική για τελικές αποφάσεις ή και συμφωνίες. Μην παρασυρθείς σε μεγάλες υποσχέσεις και λόγια που δεν θα τηρηθούν.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Ταύρος: Διαχειρίσου με περισσότερη μαεστρία τα οικονομικά σου, όπου προσωρινά θα βρεθούν σε μία στασιμότητα. Μην επενδύεις αυτή την ημέρα χρήματα ή συναισθήματα σε ανθρώπους που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου!

Δίδυμος: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα έτσι λοιπόν στις πρώτες μέρες τις εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείς ή και να έρθεις σε δίλημμα που θα αφορά τον τομέα της καριέρας σου αλλά και των προσωπικών σου στόχων.

Καρκίνος: Αν και δεν επηρεάζεσαι άμεσα από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, οι μέρες που ακολουθούν εντείνουν την διαίσθησή και την ενσυναίσθησή σου! Δώσε σημασία στα μηνύματα του υποσυνειδήτου σου. Απέφυγε την διεκπεραίωση νομικών / οικονομικών εγγράφων και διαχειρίσου με λεπτομέρεια ζητήματα επαγγελματικά.

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

Λέων: Νιώθεις ότι υπάρχει στασιμότητα, μπέρδεμα ή και απογοήτευση γιατί κάποιες επιθυμίες σου, καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα. Απέφυγε την εξιδανίκευση τόσο στις φιλίες σου όσο και στον έρωτα.

Παρθένος: Ενώ είσαι από τους ευνοημένους του μήνα, κοντά στις 7 Μαίου θα προβληματιστείς σχετικά με την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Δείξε προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που επιλέγεις να παραμείνεις σταθερά στη ζωή σου.

Ζυγός: Οι συγχύσεις και οι καθυστερήσεις αφορούν τον εργασιακό σου τομέα, έτσι λοιπόν η νέα εβδομάδα ξεκινά, με εσένα να έχεις χαμηλή ενέργεια, αλλά κυρίως πεσμένη επιθυμία να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μία τάξη και σειρά. Απέφυγε την υπογραφή οικονομικών συμφωνητικών για θέματα εργασίας.

Σκορπιός: Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα «ρομαντζάρεις» κάνεις σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής (ίσως χωρίς να υπολογίζεις τον ξενοδόχο), δεν λείπουν όμως και οι σκανδαλώδεις ερωτικές εξελίξεις που περιπλέκουν λίγο τις καταστάσεις. Προσοχή να μην ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς αν είσαι ήδη σε μία σχέση.

Τοξότης: Είσαι από τα ζώδια που επηρεάζεσαι άμεσα από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα έτσι λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν, αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις / παρεξηγήσεις και ανησυχίες που θα αφορούν την προσωπική σου ζωή, τις οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς και εμπλακείς σε ερωτικά διλήμματα….


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως:
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με προβληματισμό και απογοήτευση για υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με την εργασία, το χρήμα και τις υποχρεώσεις. Μην αναλαμβάνεις νέες ευθύνες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας για να «ξεκουράσεις» το μυαλό σου από το έντονο στρες.

Υδροχόος: Προσοχή στις οικονομικές αλλά και στις αισθηματικές επενδύσεις χρειάζεται να δείξεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Μην κάνεις μεγάλα βήματα για να ικανοποιήσεις γρήγορα επιθυμίες σου, γιατί θα μείνεις ακάλυπτος.

Ιχθύς: Ας ξεκινήσω με τα θετικά… Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, τονισμένες ευαισθησίες, ζωηρή φαντασία, ισχυρό ένστικτο, καλλιτεχνική έκφραση , ρομαντισμός … τι άλλο θες;;;; Μην παρασυρθείς όμως σε λάθη που θα είναι αποτέλεσμα επιπολαιότητας, εξιδανίκευσης ή και μπερδέματος… Θυμήσου ότι διανύεις μία περίοδο που μπορεί να μην βλέπεις πολύ καθαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις.

Πηγή; oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ