Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 5-6 Μαϊου 2018

Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους για το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαϊου 2018 με το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα! Η Αθηνά Βαγενά μας δίνει τα astro tips για όλα τα ζώδια

Αυτό το Σαββατοκύριακο αφηνόμαστε στο συναίσθημα, στην φαντασία αλλά και στα όνειρα και οι μέρες μας αποκτούν χρώμα, τρυφερότητα, ζεστασιά αλλά και … δημιουργικότητα.

Ο Ήλιος πορεύεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου και είναι η διάχυτη η ανάγκη να εισπράξουμε αλλά και να προσφέρουμε απόλαυση, να χαρούμε τις ομορφιές της ζωής, τον έρωτα, την φύση, την τέχνη αλλά και κάθε τι που γεμίζει την ψυχή μας. Ο Ποσειδώνας από το Ζώδιο του Ιχθύ ενισχύει την πίστη, τα ιδανικά, τον ιδεαλισμό μας , τα ταλέντα αλλά και την φαντασία μας.

Στις 6 Μαΐου, το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα από την 15η μοίρα του ζωδιακού, δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αφεθούμε στο συναίσθημα, στην διαίσθηση, στην τέχνη, στον ρομαντισμό αλλά και στην εκφραστικότητα. Η ενσυναίσθησή μας ενεργοποιείται , κυριαρχεί η συμπόνια, η συγκαταβατικότητα, παραμερίζονται οι εγωιστικές τάσεις και απολαμβάνουμε το μεγαλείο της αγάπης, της αλληλοϋποστήριξης χωρίς να αποζητάμε την ανταπόδοση. Επιπλέον, οι μέρες φέρνουν και την ικανοποίηση, ανταμοιβή και εκπλήρωση επιθυμιών, ενώ πολλοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που τις ημέρες που ακολουθούν θα νιώσουν ότι μία προσδοκία (ή αλλιώς ένα όνειρο) βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου λοιπόν λέμε ΝΑΙ : Σε νέες ρομαντικές γνωριμίες, τρυφερές εκφράσεις αγάπης, ενασχόληση με την τέχνη, τα παιδιά, την δημιουργικότητα, στην ενίσχυση των ψυχικών αποθεμάτων, στα μηνύματα που μας δίνει το υποσυνείδητό μας. Πράξεις ευγνωμοσύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης, μπορούν πραγματικά να προσφέρουν μία αμοιβαία πληρότητα και ικανοποίηση.

Τα ζώδια που ευνοούνται: Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 6 Μαΐου, 7 Σεπτεμβρίου, 6 Ιανουαρίου και 7 Ιουλίου, 7 Νοεμβρίου, 7 Μαρτίου.

Κριός: Το Σαββατοκύριακο είναι σημαντικό για να ενισχύεις την πίστη που έχεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου! Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα που σε ταλάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος: Έχεις την ευκαιρία να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε όνειρα και σε επιθυμίες σου. Τα σχέδια σου φτάνουν στο στάδιο της υλοποίησης και καθώς βλέπεις μία προσδοκία σου να εκπληρώνεται, συνειδητοποιείς και ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι στο πλευρό σου.

Δίδυμος: Η δημιουργικότητα, η έμπνευση αλλά και το ένστικτο, είναι το τρίπτυχο που θα σε βοηθήσει στην επαγγελματική πορεία και στους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον σου. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη, κάνε νέα σχέδια και πίστεψε ακόμα πιο πολύ στις δυνάμεις σου αλλά και στα σχέδια σου!

Καρκίνος: Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ότι θα σε φέρει πιο κοντά σε σχέδια, επιθυμίες αλλά και ανθρώπους που ξυπνούν μέσα σου όμορφα συναισθήματα. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, τα ταξιδάκια, αλλά και ο δημιουργικός σχεδιασμός νέων πλάνων ζωής.

Λέων: Νέοι στόχοι σε βοηθούν να αναπτύξεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να νιώσεις περισσότερη δύναμη! Το διήμερο σε βοηθά να διαχειριστείς εκκρεμείς υποθέσεις που σε βάραιναν, αφήνοντας πίσω σου απωθημένα, αδιέξοδα, συγχύσεις και ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά μπορείς πραγματικά να κάνεις ένα δημιουργικό πλάνο που θα σταθεί ωφέλιμο σε βάθος χρόνου.

Παρθένος: Ώρα για ρομαντζάδα… Αυτό το Σαββατοκύριακο λες ναι στην συντροφικότητα, στις γνωριμίες (αν είσαι χωρίς ταίρι), στην εκφραστικότητα, στην εκδήλωση της αγάπης σου, στην υποστήριξη των όσων αγαπάς … Παράλληλα ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες!


Ζυγός:
Το κλίμα γύρω σου ηρεμεί και το διήμερο που ακολουθεί μπορείς και καταφέρνεις να φέρεις και πάλι την αρμονία στην καθημερινότητά σου! Βελτιώνεις το πρόγραμμα, τους ρυθμούς σου, ασχολείσαι περισσότερο με την φυσική σου κατάσταση και νιώθεις ψυχολογική ανακούφιση!

Σκορπιός: Τα όνειρα και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, πόσο μάλλον όταν η πίστη είναι ενισχυμένη! Έτσι λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο Σκορπιέ, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές, ειδυλλιακές στιγμές (και περιπτύξεις), τονισμένη την δημιουργικότητα και την φαντασία σου, ενώ η υπόθεση έρωτας και συντροφικότητα, έχει πραγματικά να σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.

Τοξότης: Βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι, ξεπερνιέται ένα οικογενειακό πρόβλημα ή ομορφαίνεις την ατμόσφαιρα στο χώρο σου και περνάς ζεστές στιγμές με τα άτομα που αισθάνεσαι να είναι πολύ κοντά σου!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως: Μηνύματα αγάπης, επικοινωνίες γεμάτες ζεστασιά, φιλευσπλαχνία και τρυφερότητα, αλλά και όμορφες ρομαντικές συναντήσεις, έρχονται για να δώσουν μία πιο ευχάριστη νότα στο διήμερο σου! Εμπιστέψου τις εμπνεύσεις και τις προτάσεις της στιγμής και δεν θα χάσεις.


Υδροχόος:
Νιώθεις την δύναμη, την πίστη και την σιγουριά ότι μπορείς να βάλεις σε μία πιο σταθερή πορεία τη ζωή σου! Το Σαββατοκύριακο, βάζεις το προσωπικό σου στυλ στο σπίτι, αλλάζεις διακόσμηση, κάνεις μία αγορά, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο αναπτύσσεται περισσότερο το αίσθημα της οικειότητας και της ζεστασιάς στις σχέσεις σου.

Ιχθύς: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Η φαντασία σου καλπάζει , αυτή τη φορά όμως σε οδηγεί σε ρομαντικά μονοπάτια ή και σε νέες γνωριμίες που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή σου! Με την εκφραστικότητά σου , τις ιδέες σου και την επικοινωνιακή εξωστρέφεια μπορείς να αναμένεις όμορφες στιγμές.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κομισιόν: Παραπομπή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για τις καθυστερήσεις πληρωμών από τα νοσοκομεία

Τι αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της για την παραπομπή της χώρας μας. Αντιμέτωπη με το ευρωπαϊκό δικαστήριο θα βρεθεί η χώρα μας για...