Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2018

Η Σελήνη στον Τοξότη, μας δίνει κέφι, χαρά και αισιοδοξία, μέχρι και αργά το μεσημέρι! Το βραδάκι όμως με το πέρασμα του Φεγγαριού στον Αιγόκερω, η διάθεση μας πέφτει και τα πράγματα… σοβαρεύουν!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Κριός

Γενικά
Οι εξελίξεις που έρχονται, Κριέ, είναι σημαντικές και φέρνουν ανατροπές σε πολλά επίπεδα, μέσα από τις οποίες αποζημιώνεσαι πλουσιοπάροχα για όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα. Ο λόγος που συνέβησαν όλα αυτά, έχει πάψει να υφίσταται και μπορείς πλέον να απολαύσεις τα καλά που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να ανακυκλώσεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει και την πορεία που έχει το ταίρι σου μέσα στη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι να ξέρεις, ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και συνεχίζει να σε ευνοεί, για να βρεις το πρόσωπο που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ταύρος

Γενικά
Μία φιλία που τελείωσε, Ταύρε μου, σου άφησε κάποια παράπονα. Καλό είναι να κρατήσεις μόνο τα θετικά που αποκόμισες και να μην ασχοληθείς με τα υπόλοιπα. Άλλωστε, όλα πλέον βρίσκονται στο δρόμο τους και δεν υπάρχει κάτι που θα επανέλθει στο αρχικό του σημείο. Μη χάνεις, λοιπόν, άδικα το χρόνο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μη σε εκνευρίσουν, αφού θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε, λοιπόν, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού, από απρόσεκτες επιλογές.

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018

Δίδυμος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Δίδυμέ μου, είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ν’ αλλάξεις πολλά δεδομένα της καθημερινότητάς σου. Στην αρχή, αυτό θα σε αποσυντονίσει λίγο κι ίσως δυσκολευτείς να οργανωθείς, αλλά πολύ σύντομα θα καταφέρεις να ενταχθείς στο νέο σου πρόγραμμα κι αυτή τη φορά με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα , Δίδυμε, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει με ποιον τρόπο βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στη σχέση σας, αφού ακόμη δεν του έχεις πει με σαφήνεια, τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, για να προκύψουν τα καλύτερα για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις πως οτιδήποτε γίνει, θα είναι πολύ καλό για σένα και θα σε βοηθήσει να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σήμερα σε άσκοπες αγορές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Οι καταστάσεις σε φέρνουν σε αδιέξοδο, Καρκίνε μου, κι η πίεση που σου ασκείται είναι πολύ μεγάλη. Τροποποίησε όσο μπορείς το υπάρχον πρόγραμμα, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που χρειάζεται για να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, διότι κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε τη μέρα όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα αρκετές υποχρεώσεις, Καρκίνε μου, και πολλή δουλειά. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα κινηθούν θετικά, με αύξηση των εσόδων σου.

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

Λέων

Γενικά
Οι συνθήκες της ζωής σου είναι απίστευτες, Λέων, οι ρυθμοί σου αδύνατο να κατανοηθούν κι εσύ τα καταφέρνεις όλα περίφημα, σε σημείο που όλοι ενίοτε απορούν, αλλά συνήθως θεωρούν, ότι τελικά είναι απλό για σένα. Σταμάτησε πάντως να υπερβάλλεις με τις δυνατότητές σου και ζήτησε βοήθεια απ’ όπου μπορεί να σου δοθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Λέων μου, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω όμως, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Λέων μου, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις σήμερα κάποια θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα του τελευταίου διαστήματος.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30/4 – 6/5) για όλα τα ζώδια, από την Σμαρώ Σωτηράκη!

Παρθένος

Γενικά
Οι πλανήτες ανταμείβουν τις προσπάθειές σου, Παρθένε, και σου χαρίζουν ευκαιρίες για δράση και δημιουργία σε πολλά επίπεδα. Κάποιες γνωριμίες φέρνουν συμφωνίες, νέες προτάσεις και γεγονότα, μέσα από τα οποία η ζωή σου θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να σε κρατήσει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Παρθένε, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να βελτιωθεί κι άλλο, φρόντισε όλα αυτά που θέλεις, να τα πεις και στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με επιτυχία.

Ζυγός

Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται, Ζυγέ, σταδιακά, με αργές και προσεκτικές κινήσεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις χωρίς μεγάλη κούραση στα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στη σχέση σου, Ζυγέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις περισσότερα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Άντα Λεούση

Σκορπιός

Γενικά
Σύντομα, Σκορπιέ, θα λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και σε οδηγεί σε νέους δρόμους, από τους οποίους έχεις να κερδίσεις πολλά. Μην αφήνεσαι στην τύχη τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν κάθε μορφή δράσης εκ μέρους σου. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός κι η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018

Τοξότης

Γενικά
Αν καταφέρεις, Τοξότη, να παραμείνεις σε απόλυτη συγκέντρωση και απαγορέψεις στον οποιονδήποτε να σε απασχολήσει με ζητήματα που δε σε αφορούν, πολύ σύντομα θα δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται. Μην αποσπάσαι από ασήμαντους λόγους και εστίασε την προσοχή σου στις λεπτομέρειες, μέσα από τις οποίες θα δώσεις λύσεις στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή, να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχετε καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο, απ’ όπου μπορείς να φτάσεις στην ευτυχία. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί, Αιγόκερέ μου, όμως τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για πιο ουσιαστικές δράσεις. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους γύρω σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερέ μου, σε κάνει μερικές φορές να λες λόγια στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε σήμερα να αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν κι αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2018! Τι επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το κάθε ζώδιο;

Υδροχόος

Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές, Υδροχόε μου, δεν υποστηρίζεται από τη θέση των πλανητών τώρα. Μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε ανατροπές, για να μην το μετανιώσεις πολύ σύντομα. Η προσωπική σου ανανέωση, μέσα από σωστή διατροφή και άσκηση, είναι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί τώρα. Εστίασε εκεί την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Υδροχόε μου, κι εσύ σήμερα θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018

Ιχθύς

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Ιχθύ, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συμφωνίες, που θα σε οδηγήσουν σε αποτέλεσμα πιο συμφέρον, ακόμη κι από αυτό που έχεις φανταστεί. Συγκέντρωσε την προσοχή σου στον τρόπο που θα προωθήσεις τη δουλειά σου σε κοινωνικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις, ότι όλα θα κυλήσουν όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν προτάσεις που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ