Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/5/2018

Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ουδεκαημέρου, επιτέλους ξαναχαμογελούν! Πληγές κλείνουν, λύσεις βρίσκονται και όλα βελτιώνονται, αλλά κυρίως ο ίδιος μας ο εαυτός!

Κριός

Γενικά
Οργανωμένη με μεθοδικότητα η δράση σου, Κριέ, σε οδηγεί σε ευκολότερη υλοποίηση των στόχων σου. Αν καταφέρεις να παραμείνεις σταθερά στις επιθυμίες σου και δεν αλλάζεις στάση κάθε λίγο, όλα θα τακτοποιηθούν με αρκετή ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Κριέ μου, και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, κάτι που έχεις ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο, θα έρθει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και πολλά νεύρα. Ακολούθησε τον προγραμματισμό σου και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μη συνεχίζεις να κάνεις απρόσεκτα έξοδα.

Ερμής στους Διδύμους στις 30/5! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο;

Ταύρος

Γενικά
Η μεγάλη σου ανάγκη να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, Ταύρε, σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να πετύχεις. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία εξέλιξη, καλύτερη απ’ όσο ονειρεύεσαι. Οι πλανήτες σού χαρίζουν απίστευτη ευκολία για να αποκτήσεις όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Ταύρε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα δεχτείς προτάσεις, για να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην αγχώνεσαι, αφού σε οτιδήποτε καταπιαστείς, τα καταφέρνεις μια χαρά. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν, οπότε φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018

Δίδυμος

Γενικά

Από σήμερα, Δίδυμε, που ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο, το διάστημα της απόλυτης καταπίεσης φεύγει οριστικά. Δίχως να το καταλάβεις, βρήκες τη δύναμη να ξεφύγεις από αντίξοες συνθήκες. Μια νέα ισορροπία, πιθανόν περισσότερο απαιτητική, σου προσφέρει μία ζωή πιο ευχάριστη, με ικανοποιήσεις και σταθερότητα, στα μέτρα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προοπτικές στη σχέση σου, Δίδυμε, συνεχίζουν να είναι καλές και σήμερα δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάποιες ανασφάλειες για την πορεία της δουλειάς σου, Δίδυμε. Μην προβληματίζεσαι άδικα, αφού με την εργατικότητά σου όλη η επιτυχία θα είναι δική σου. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε σήμερα, να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Νέες προοπτικές, Καρκίνε, σου προσφέρουν υποστήριξη, δυνατότητα προόδου και εξέλιξης μέσα από μετακινήσεις. Τα αδιέξοδα του παρελθόντος υποχωρούν κι οι νέες καταστάσεις οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα όμως, σε υποχρεώνουν να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, βγάζοντάς σε οριστικά από τη μονοτονία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες που έχεις κι εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θυμήσου πως οι πλανήτες σου δίνουν όλα τα φόντα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, αφού υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσεις με πολλή σκέψη και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις πάντως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Μαϊου -3 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Λέων

Γενικά
Ο Άρης στον Υδροχόο σού φέρνει αρκετό εκνευρισμό, Λέων μου. Περιόρισε την επιθετικότητα και την ένταση που σ’ έχει καταβάλλει, διαφορετικά κινδυνεύεις να ψυχρανθείς και να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οικογενειακό επίπεδο. Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες και να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αλλά εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα, για να γίνει ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να ακολουθήσεις έναν σωστό προγραμματισμό, διαφορετικά μπορεί εύκολα να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Εβδομαδίαιες προβλέψεις 28/5 – 3/6 από την Άντα Λεούση!

Παρθένος

Γενικά
Από σήμερα, Παρθένε, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και οδηγεί με αργούς ρυθμούς τη ζωή σου σε μεταμόρφωση. Η καθημερινότητα δε θα είναι πια τόσο απαιτητική, το αίσθημα καταπίεσης θα υποχωρήσει και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με δυναμισμό σε καταστάσεις και συνθήκες που υπάρχουν, δημιουργώντας πια τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα εκπέμπεις έντονα γλυκύτητα και ρομαντισμό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά εσύ, αλλά κι εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι έντονο. Στα σχέδια πάντως ή τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η μέρα δε σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα σήμερα δεν ευνοούνται.

Δείτε ακόμη: Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2018

Ζυγός

Γενικά
Οι κινήσεις σου, Ζυγέ, ενέχουν μεγάλο ρίσκο, αλλά η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και βρίσκεσαι κοντά στην επιτυχία. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος σ’ έχουν πια αφήσει και σκέφτεσαι θετικά μία νέα αρχή, για την οποία βρίσκεις υποστηρικτές και συμμάχους. Τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να θέσεις καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.


O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Σκορπιός

Γενικά
Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά, Σκορπιέ, και με λίγη υπομονή καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγηθείς σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απόφυγε πάντως την υπερβολική ανάλυση και την επιμονή σου σε λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, δεν είναι όπως θέλεις. Φρόντισε σήμερα να τα ξεκαθαρίσεις, ώστε εσύ και το ταίρι σου να περνάτε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Σκορπιέ, σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που είναι σε στασιμότητα και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, έχεις ήδη βγει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

O Ήλιος στους Διδύμους: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Τοξότης

Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, ο Ερμής που μπαίνει στην Παρθένο, σε ευνοεί, ενώ η δραστηριοποίηση, η έντονη αυτοπεποίθηση, η μεγάλη κινητικότητα και η θετική σου διάθεση σε απογειώνουν. Η διαχείριση των υποθέσεών σου γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η επίδραση των πλανητών είναι καθοριστική, χαρίζοντάς σου επιτυχία και δώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση κι αυτό θα σε εκνευρίζει. Πάρε, λοιπόν, κάποιες πρωτοβουλίες και βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα ή αλλαγές, για να υλοποιήσεις τελικά τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θα αρχίζουν να εξελίσσονται καλύτερα και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Η έντονη ανάγκη σου για οριοθέτηση των καταστάσεων, Αιγόκερέ μου, σε αναστατώνει και σου δημιουργεί εντάσεις. Η έλλειψη σιγουριάς στις συνεργασίες είναι στις άμεσες προθέσεις σου να ξεπεραστεί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα, οπότε δείξε σύνεση και διατήρησε την ηρεμία σου. Με ψυχραιμία και καλή διάθεση όλα μπορούν να πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερέ μου, να κρατήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου και θα σε ταράξουν πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα πράγματα στην εργασία σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά, ενώ θα έρθουν νέες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου κι ακολουθώντας ένα σωστό πρόγραμμα, θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Υδροχόος

Γενικά
Νέα βήματα ανοίγονται μπροστά σου, Υδροχόε, και η αρνητική ενέργεια του παρελθόντος δίνει χώρο με την αποχώρησή της σε δυνατές ευκαιρίες, ικανές να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά πολλούς τομείς της ζωής σου. Μην παρασύρεσαι από τη στάση των γύρω σου, καθώς η προσωπική σου εξέλιξη σού ανήκει, όπως κι η χαρά της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα με το ταίρι σου, Υδροχόε. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πρέπει σήμερα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πάντως πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να σου πω, να μη τους δώσεις αναβολές και να τις καλύψεις.

Ιχθύς

Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Ιχθύ μου, οι καταστάσεις σε βοήθησαν να δεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου και να αναθεωρήσεις την αντίληψή σου για τη ζωή και τους στόχους σου. Σήμερα, ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο βοηθώντας σε να οργανώσεις πιο μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις δυσχέρειες, φτάνοντας τελικά στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, αρχίζουν να δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και μπορείς στο εξής να χαράξεις την πορεία της χωρίς προβληματισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και τακτοποίηση υποθέσεων που είναι σε μέχρι τώρα στασιμότητα. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ: Έρχεται ο Β’ Κύκλος της σειράς

Με 8 νέα επεισόδια έρχεται την επόμενη σεζόν ο δεύτερος κύκλος της σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Η «Έρημη χώρα», η...