Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα που έχεις και παράπονο εσύ του 2ου… Ότι γουστάρεις θα έχεις αυτή την εβδομάδα… Θες φλερτ και να παίζεις σε 2-3 στρατόπεδα ή μήπως θες να βρεις το άλλο σου μισό αλλάζοντας τα πάντα; Τα έχεις both!
Τα «ΜΗ»: Κριέ του 1ου άσε τον χρόνο να περάσει αγάπη και μάζευε δυνάμεις… Σου δίνω το λόγο μου ότι τα χειρότερα πέρασαν αλλά θέλει λίγη υπομονή ακόμα… Αυτό που δεν έχεις εσύ Κριέ του 3ου και τσακώνεσαι –και πάλι- μέχρι και με τον deliverα που άργησε 2 ολόκληρα λεπτά! Έλεος δηλαδή…

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κάνε μας την χάρη Ταύρε του 2ου…Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας και μαζί με τον Σκορπιό παίρνεις Βραβείο Τύχης! Μην ακούσω γκρίνια καν! Στο λέω! Εσύ πάλι του 3ου, μιλάς με το αντικείμενο του πόθου σου, γοητεύεις με την φωνούλα σου ή το ταμπεραμέντο σου και άμα λάχει κάνεις και ένα ταξίδι για πάρτη του και… καίγεται το πελεκούδι!
Τα «ΜΗ»: Ταυράκι του 1ου, backtoblackπου λένε και οι –λατρεμένοι- AC/DC… Πανσέληνος Σκορπίσια και η συντροφική ζωή είναι κάτι σαν 10η εντολή, top 10 επεισόδια…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Διδυμάκι του 1ου και του 2ου με μία ζωηρή και παιχνιδιάρικη Αφροδιτούλα σαν εσένα μόνο καλοπέραση έχω να προβλέψω, γοητεία, ερωτικές επιτυχίες και επιθυμίες που πραγματοποιούντα! Yeah baby yeah!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο καλό το σεξ και το αχ βαχ, αλλά αν είναι μετά να του το βγάζεις ξινό με ζήλιες, εμμονές και κακιούλες, άσ’το καλύτερα….


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καρκίνε του 2ου wow!!! Ναι! Και με Τύχη αλλά και με Θέληση, αυτό το μεγάλο όνειρο που θες εδώ και καιρό να γίνει πραγματικότητα, εκπληρώνεται! Εσύ ξέρεις ποιο είναι αυτό το όνειρο μωρό μου…
Τα «ΜΗ»: Καρκίνε του 1ου μετά από τόσα χτυπήματα των προηγουμένων ημερών, είναι απόλυτα φυσιολογικό να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου! Το έχεις ανάγκη γλυκό μου… Εσύ πάλι του 3ου έχεις αποθέματα νεύρων και πάθους μου φαίνεται και αντί για σύντροφος, γίνεσαι γκαφατζής επιθετικός Δ Εθνικής….

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λέοντα του 2ου ή πας ταξιδάκι με τον έρωτα ή σε μία βόλτα με φίλους βρίσκεις τον έρωτα! Η ουσία είναι πάντως ότι κάνεις την αλλάγή και το ευχαριστιέσαι όσο ποτέ! Όλα σούπερ!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο μάλλον πιο πολύ σε νοιάζει υγεία και εργασία, παρά έρωτας. Δεν πειράζει! Έτσι χτίζονται οι κορμάρες και οι καριέρες! Εσύ του 1ου, τι φάση με το παρελθόν; Γυρνάς εκεί που σε πόνεσαν (και θα σε ξαναπονέσουν); Που πήγε η υπερηφάνεια σου παιδί μου;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρθένε του 2ου και του 3ου χαμούλης σου λέω, χαμούλης! Χαμόγελα, κατακτήσεις, επιτυχίες και ΜΟΝΟ καλοπέραση! Με τόση γοητεία, ερωτισμό και χαρούμενη διάθεση που αποπνέεις πώς να αντισταθεί το αντικείμενο του πόθου σου! Enjoy!
Τα «ΜΗ»: Παρθένε του 1ου, είναι σπαστικό, το ξέρω, τα πράγματα να ξεφεύγουν από το πρόγραμμα σου και να μην σε καταλαβαίνουν όταν το λες… Χαλάρωσε… Θα περάσει κι αυτό! Δεν είναι τίποτα!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ζυγέ του 2ου και 3ου , άντε πάλι… Μην ακούσω παράπονο καν! Έχεις και συντροφικότητα αλλά και τα φλερτάκια σου αυτό το μήνα! Διαλέγεις και παίρνεις! Έτσι κι αλλιώς όλα για την πάρτη σου είναι!
Τα «ΜΗ»: Ζυγέ του 1ου… Τα χειρότερα πέρασαν, promise! Κάνε λίγο υπομονούλα αυτήν την εβδομάδα και κυρίως κόψε μαχαίρι τις απαιτήσεις και την δογματικότητα! Δεν σου πάει κιόλας ρε πουλάκι μου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σκορπιέ του 2ου είσαι αδιαμφισβήτητα φουλαρισμένος με τύχη και ιδίως στη συντροφική ζωή! Ναι, το «Εμείς» γίνεται η ευτυχία σου αυτήν την εβδομάδα! Εσύ πάλι του 3ου, γοητεύεις με μία σου και μόνο λέξη!Μηνύματα και τηλεφωνήματα είναι αυτά που θα σε κάνουν και πάλι να χαμογελάσεις!
Τα «ΜΗ»: Σκορπιέ του 1ου…, να σε βάλουμε σε καραντίνα ρε αγάπη; Με Πανσέληνο στο Ζώδιο σου, μου θυμίζεις ότι ψυχασθενή δολοφόνο έχω δει σε θρίλερ από μικρή…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο τέλεια, απλά τέλεια! Καλοπερνάς, επικοινωνείς, ερωτεύεσαι, σε ερωτεύονται και χαμογελάς ξανά! Απλά και όμορφα! Μπράβο!!!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, θα στο πω μία φορά και τέλος! Με το να απαιτείς και να το παίζεις αφεντικό δεν θα πάρεις τον σεβασμό και την αφοσίωση που θες και αξίζεις… Χαλάρωσε λοιπόν…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο ξεχνάς κάθε… Αιγοκερίλα σου αυτήν την εβδομάδα και σε πιάνει η Άνοιξη! Ε, πώς να μην σε πιάσει άλλωστε, με τόσα κέφια, τύχη και επιτυχίες! Καλοπερνάς στο έπακρο σου λέω ερωτικά! Δώσ’τα όλα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο χαλάρωσε με τα νεύρα σου γιατί γίνεσαι ντίβα (όχι όταν πεινάς σαν την διαφήμιση) αλλά όταν απλά δεν πάνε όλα ακριβώς όπως θες! Εσύ του 1ου κάθε άλλο παρά ντίβα είσαι πουλάκι μου… Μετά από όλα αυτά που πέρασες τελευταία, «μικραίνεις» τον κύκλο σου και διαλέγεις την ηρεμία! Το χρειάζεσαι, believeme…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Υδροχόε του 2ου και του 3ου, η εύνοια συνεχίζεται και το γλεντάς όσο δεν πάει! Όχι αγάπη μου! Δεν θα σου βάλω όρια! Κάνε ότι γουστάρεις και πίστεψε με, μόνο σε καλό θα σου βγει!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου όμως θες φρένο! Προκαλείς toomuch, εκθέτεις τον εαυτό σου και στο τέλος μένεις μόνος με παρέα μόνο… τις γκάφες σου! Το νου σου…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο ναι, ήρθε η ώρα! Ήρθε η ώρα να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα! Να πετύχεις στόχους! Να κάνεις δικό σου επιτέλους αυτό το άτομο που ποθείς χωρίς να απογοητευτείς! Εσύ του 3ου επίσης μια χαρά! Και ναι…, αυτός ο φίλος που δεν τον βλέπεις φιλικά, θα αποδειχτεί σχέση «φίλοι, φίλοι, καριοφίλι»!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο μάλλον περίμενες περισσότερα πράγματα στον έρωτα, ίσως γιατί κακόμαθες τελευταία… Δεν πειράζει, ένα μικρό ταρακούνημα (μικρό, promise), καλό θα σου κάνει, μπας και προσγειωθείς!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ