Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/5/2018

Πανσέληνος στον Τοξότη σήμερα και έρχονται συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Κάνουμε υπομονή και δεν φτάνουμε στα άκρα αυτές τις μέρες!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο σκέφτεται τον τρόπο που θα σε αξιοποιήσει περισσότερο, αλλά η στάση σου δε διευκολύνει αυτή του τη διάθεση. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια, ώστε να το οδηγήσεις στην κατάλληλη κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα έχεις σήμερα κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, Κριέ. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου δίνει τόσο ερωτισμό, που το ταίρι σου θα περνάει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει, θα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ αρκετά πράγματα, τα οποία δε σου άρεσαν μέχρι σήμερα. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα σήμερα να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς, που είναι σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018


Ταύρος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις και θα σε απελευθερώσουν από ζητήματα, τα οποία εδώ και καιρό σε κρατούν σε στασιμότητα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το ευνοϊκό αυτό διάστημα, για να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε και σήμερα, Ταύρε, να εκμεταλλευτείς τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που θα έχεις, για να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και θα επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Μαϊου -3 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη, θα σε ωθήσει στο να απαλλαγείς από βάρη κι ευθύνες τρίτων, φέρνοντας όμως ακόμη και ακραίες λύσεις. Η ισορροπία σου έχει διαταραχτεί και απαιτείται ώριμη σκέψη για να αποφασίσεις το πλάνο μέσα στο οποίο θα κινηθείς. Μη βιαστείς να ανακοινώσεις σε οποιονδήποτε τις αλλαγές και μη δεσμευτείς με κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου σήμερα, Δίδυμέ μου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη υπομονή, αφού θα προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και δες πως θα τις τακτοποιήσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Η οικογένεια, Καρκίνε, εναρμονίζεται επιτέλους με τις προσωπικές σου επιλογές, μετά από πολύχρονη μάχη. Το αποτέλεσμα προσφέρει ηρεμία και βελτιώνει τις σχέσεις σε ουσιαστικά επίπεδα. Οι καινούργιες συνθήκες φέρνουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σου και η διάθεσή σου γίνεται καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Καρκίνε, ανεβάζει τη γοητεία σου κι ο ερωτισμός σου κάνει το ταίρι σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Έχετε σήμερα την ευκαιρία να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου, κάνε αυτά που πρέπει και θα δεις, ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Απόφυγε σήμερα τις χρηματικές συναλλαγές και μην κλείσεις συμφωνίες, που αφορούν τα οικονομικά σου.

Ζώδια: Εβδομαδίαιες προβλέψεις 28/5 – 3/6 από την Άντα Λεούση!

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τη λογική σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν και να αφήσεις στην άκρη τον, πολλές φορές, ασυγκράτητο παρορμητισμό σου. Η τάση που έχεις για καλή ζωή, κάποιες φορές σε παρασύρει στο να ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα σε διασκέδαση κι αναψυχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου, Λέων, επιτέλους σταματάει. Σήμερα, θα κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις, που θα προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, Λέων, και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, θα τακτοποιηθούν μια χαρά.

Δείτε ακόμη: Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2018

Παρθένος

Γενικά
Η απογοήτευση που σ’ έχει καταβάλλει, Παρθένε μου, δε βοηθάει στο ελάχιστο την εξέλιξη των καταστάσεων. Ασφαλώς, δεν περνάνε όλα από το χέρι σου, αλλά η ματαιότητα που αισθάνεσαι, είναι ο χειρότερος σύμβουλος για κάθε μορφής πρόοδο. Με το πλανητικό σκηνικό πάντως να σ’ ευνοεί, όσα δυσάρεστα συνέβησαν, δε θα σε ακολουθήσουν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Παρθένε, σήμερα θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, με τον ερωτισμό που αυτή την περίοδο διαθέτεις, δε θα έχεις εμπόδια στο δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά σου, Παρθένε, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά θα τα δεις να αρχίζουν να ισορροπούν.

Ζυγός

Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Ζυγέ, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που παραμένουν ακάλυπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβάλλεις με λεπτομέρειες, ασχολήσου με τα βασικά κι εκεί θα δεις την ουσία. Αργότερα, θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις περισσότερες παραμέτρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Δες τα πράγματα με περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για τη δουλειά σου, Ζυγέ, και σήμερα θα διαπιστώσεις, ότι έχουν καθυστερήσεις. Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και καλό θα ήταν, να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες έχεις, κι ειδικά αυτές γύρω από ζητήματα νόμου.

O Ήλιος στους Διδύμους: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια!

Σκορπιός

Γενικά
Κάποια πληροφορία που θα σου μεταφέρουν, Σκορπιέ μου, δε θα είναι αληθινή, γι’ αυτό μην την πεις σε οποιονδήποτε. Υπάρχουν άτομα στο «φιλικό» σου περιβάλλον, που φθονούν τη θέση σου και θέλουν να σε υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο. Μην τους δώσεις την ευκαιρία με τυχόν λανθασμένη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, είναι σε καλό δρόμο. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν βγάλεις τον ερωτισμό σου, σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δε θα χάσεις. Απόφυγε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή σήμερα. Μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, τo πλανητικό σκηνικό αλλάζει και σου χαρίζει ικανοποιήσεις που δεν περίμενες. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται ραγδαία κι απελευθερώνεται η δημιουργικότητά σου, οδηγώντας σε επιτυχίες που εντυπωσιάζουν τους πάντες. Οι προτάσεις που δέχεσαι είναι σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Τοξότη μου, να μην πληρώσει το ταίρι σου όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά χρειάζεται να καταλάβεις, ότι πρέπει να μην παραμεληθεί κι η σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ άγχος, ασταμάτητο τρέξιμο κι εσύ στην μέση, Τοξότη μου, να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, διότι σήμερα δεν ευνοείται η υλοποίηση σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα ούτε για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν περίμενες, τα οποία ευτυχώς σταδιακά θα τακτοποιηθούν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Χρειάζεσαι σήμερα λίγη ψυχραιμία, Αιγόκερέ μου, και κυρίως το να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε φθείρουν και κουράζουν. Μπορείς με το κατάλληλο πρόγραμμα να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα δε θα είναι στα καλύτερά της, αλλά θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το ταίρι σου. Μην κλείνεσαι, λοιπόν, στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ανεβάζει τόσο πολύ τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα, Αιγόκερε, και μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις προβληματικές καταστάσεις στη δουλειά σου. Πέρνα τη μέρα ήρεμα και κάνε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα, απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Υδροχόος

Γενικά
Αν το ερχόμενο διάστημα συγκεντρωθείς στους στόχους σου, Υδροχόε, και δεν παρασυρθείς από παρεμβάσεις και απόψεις τρίτων, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν με καθοριστικό τρόπο τους κόπους και την επιμονή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τον τελευταίο καιρό, Υδροχόε μου, έχεις κάποιες μικρές προστριβές με το ταίρι σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα, με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να αφιερωθείς στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να κλείσεις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ φόρτο δουλειάς, που θα σ’ εκνευρίσει αρκετά. Στα οικονομικά σου, σήμερα μην κάνεις ανοίγματα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.


Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη και σε ευνοεί, θα φέρει πολλές αλλαγές και θα σε βοηθήσει να κάνεις το μεγάλο βήμα. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ενεργειών σου δεν έχουν ακόμη φανεί με ολοκληρωμένο τρόπο κι έχεις αμφιβολίες αν έπραξες σωστά. Σύντομα, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να βάλεις τη ζωή σου σε ασύγκριτα καλύτερες βάσεις, οπότε θα δικαιωθείς και θα βρεις την ευτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις ουδέτερα στην σχέση σου και κυρίως να μην κάνεις κάποια συζήτηση για να λύσεις θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πέρνα ουδέτερα τη μέρα στη δουλειά σου, Ιχθύ, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις κάτι για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και φορολογίας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ