Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/5/2018

Τρίγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα και είμαστε δυναμικοί, με αυτοπεποίθηση και δυναμικοί, ικανοί για να πετύχουμε κάθε στόχο, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Αισθάνεσαι απομόνωση, Κριέ μου, χωρίς να έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό είναι, να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Επίσης, φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, διότι τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δεις πιο υπεύθυνα τη σχέση σου, Κριέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως ν’ αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη αρκετές. Στα οικονομικά σου, οι δυσκολίες και τα έξοδα είναι πολλά. Να ξέρεις πάντως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αστρολογικές Προβλέψεις ως και 31 Μαϊου 2018 για όλα τα δεκαήμερα

Ταύρος

Γενικά
Με το ταλέντο που σε διακρίνει, Ταύρε, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν παρέμεναν άλυτα. Σήμερα, μπορείς να επιτύχεις ό,τι σκεφτείς, αλλά δεν πρέπει να καταπιαστείς ταυτόχρονα με τα πάντα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ταύρε μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, αφήνοντάς το να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Ταύρε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα κι αγορές. Φρόντισε να έχεις σωστό προγραμματισμό, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Ο Ερμής σε Εξάγωνο με Ποσειδώνα και Αντίθεση με Δία στις 23/5: Προβλέψεις ζωδίων

Δίδυμος

Γενικά
Προσπάθησε, Δίδυμε, να έχεις έναν προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Χάρη στην ευελιξία και τη διπλωματία σου, θα καταφέρεις να πάρουν πολλά πράγματα το δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα προσλαμβάνεις όπως είναι, καθώς η μεγάλη σου ευαισθησία σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Δίδυμε, αρκεί να ακολουθήσεις ένα λεπτομερές πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Κάθε τι καινούργιο, Καρκίνε, σου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες κι έτσι να βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινοτομίας. Εκπλήσσει, αρέσει αλλά κι ενοχλεί τους άλλους, που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους, τους οποίους εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέρεις την πορεία της σχέσης σου, Καρκίνε μου. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σού κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολεύσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 13/6! Η επιρροή στα ζώδια και τα λάθος.. πάθη!

Λέων

Γενικά
Πρέπει, Λέων, να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μη δυσπιστήσεις ή υποχωρήσεις, πριν δεις καλά, αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, Λέων μου, για να μη δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε πάντως σήμερα συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, διότι έχεις ήδη βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Γενικά
Η επιμονή κι η υπομονή σου, Παρθένε, θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος κι ευδιάθετος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και σήμερα να κινήσεις με επιτυχία τις καταστάσεις, για να πάει καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, Παρθένε. Δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, όπως και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα ιδέες που θα σου παρουσιάσουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αφού είναι συμφέρουσες.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 21 έως 27 Μαΐου 2018

Ζυγός

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά. Καλύτερο είναι, να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα, που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ζυγέ, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και καταστάσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα συνεχίζουν να σ’ εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Σκορπιός

Γενικά
Πριν κάνεις οτιδήποτε, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία ακόμη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική, σκοπιά. Τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά – σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν προχωράνε όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά ίσως κάνεις κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Καλό είναι μη σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα, αλλά μπορείς να κάνεις προσεκτικές συναλλαγές.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Τοξότης

Γενικά
Να αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον, Τοξότη, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Τοξότη μου, για να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις, ότι αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για διασκέδαση και πως σίγουρα θα προκύψει κάτι πολύ καλό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για συναφή θέματα, αλλά οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά ζητήματα σήμερα δεν ευνοούνται.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή, Αιγόκερε, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, καθώς αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, να θυμάσαι πως οι πλανήτες σε ευνοούν ώστε να βρεις το καλύτερο για τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα έρθουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, ενώ κι οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα απέναντι στα προβλήματα του παρελθόντος, για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Γενικά
Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου, Υδροχόε μου, και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, μέχρι να βρεις κάποια λύση. Η ψυχική σου διάθεση θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις απόλυτες θέσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να αντιδράς πεισματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά και επιτέλους θα αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου, έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις αγορές, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Γενικά οι χρηματικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

Ιχθύς

Γενικά
Θα προκληθούν σκέψεις, Ιχθύ μου, για τον εαυτό σου και τη μέθοδο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις όμως, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός κι αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα πάντως, θα σε βάλουν σε προβληματισμούς

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, Ιχθύ, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Ιχθύ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, αφού τα υπάρχοντα θέματα αρκούν για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ