Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191 ΕΔΩ 192 ΕΔΩ 193 ΕΔΩ 194 ΕΔΩ 195 ΕΔΩ 196 ΕΔΩ

Επεισόδιο 191

Η Βέρα μαθαίνει από την Τατιάνα όλη την αλήθεια για τη Ναταλία και τον Νικόλα και πέφτει από τα σύννεφα. Κάνει τα πάντα για να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο Νικόλας είναι στην Αργεντινή και δεν φαίνεται διατεθειμένος να της δώσει άλλη ευκαιρία. Στο μεταξύ, ο Ορφέας σε έξαλλη κατάσταση παρακολουθεί τη γυναικολόγο της Ελένης…

Ο Παύλος, μετά από πολλές προσπάθειες και εξηγήσεις, καταφέρνει να τον συγχωρέσει η Μάρθα, γεγονός που δίνει χαρά σε όλη την οικογένεια Μελά. Στα Μετέωρα, η Νικόλ ζηλεύει αφάνταστα την Όλγα και δημιουργεί θέματα στον Στέφανο, αλλά δεν ξέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η απόλυση που της έχει ετοιμάσει η Μαργκώ. Ο Άλεξ θέλοντας να απομακρύνει για πάντα την Άννα, υποχρεώνει την Μαρίνα να της μιλήσει και να της πει ότι πλέον ζουν μαζί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 192

Η Μαρίνα κάνει σκηνή στον Άλεξ, θεωρώντας πως την χρησιμοποίησε, ενώ καταβάθος δεν έχει ξεπεράσει την Άννα. Η Κατερίνα Αθανασίου δεν πείθει την Τατιάνα με την κατάθεσή της και οι υποψίες πέφτουν στη Βάλια. Ο Τόνυ δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση της Μαργκώ να απολύσει την Νικόλ κι εξηγεί στη Νικόλ πως ήταν απερισκεψία της να φύγει με το έτσι θέλω. Η Τόνια δεν δείχνει να πείθεται πια από τα ψέματα του Ορφέα.

Ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η Όλγα κάτι του κρύβει κι εκείνη αναγκάζεται να του μιλήσει για τη σκηνή ζηλοτυπίας της Νικόλ. Ο Στέφανος απογοητεύεται από τη στάση της Νικόλ κι αρχίζει να κοιτά την Όλγα διαφορετικά… Γοητευμένη είναι η Ηρώ από τον Θεοχάρη. Ο Ορφέας απειλεί ανοιχτά την Ξένια. Ο Άλεξ προσβάλει την Άννα για ακόμη μια φορά και την φέρνει στα όριά της. Η Βέρα κάνει μια αυθόρμητη κίνηση ελπίζοντας πως έτσι θα την συγχωρέσει ο Νικόλας.

Επεισόδιο 193

Ο Τόνυ μένει έκπληκτος όταν διαβάζει την επιστολή που του άφησε ο καπετάν Γεράσιμος Παυλάτος, λίγο πριν πεθάνει. Αυτά που διαβάζει του αποκαλύπτουν αλήθειες που δεν είχε φανταστεί για τον πατέρα του, τη Μαργκώ, τον Ρίτσαρντ και το εμπόριο όπλων. Οι πληροφορίες είναι τόσο σοβαρές, που ούτε στην Τατιάνα δεν θα τολμήσει να εξομολογηθεί την αλήθεια, αλλά θα προσπαθήσει να διαχειριστεί μόνος του αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Στο μεταξύ ο Θεοχάρης ανακαλύπτει στην τραπεζική θυρίδα της Αμαλίας, το πανάκριβο ρολόι που της είχε χαρίσει στο παρελθόν ο Τσάρλς και την «στριμώχνει» προκειμένου να του αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Τσάρλς. Ο Ορφέας από την πλευρά του, υποχρεώνει τη γυναικολόγο Ξένια Λύτρα να βρει μια δικαιολογία και να στείλει την Ελένη σε άλλο γιατρό, εντολή που η έντρομη γυναικολόγος εκτελεί χωρίς πολλές ερωτήσεις. Η Άννα με τον Άλεξ, εξακολουθούν μέσα από μηνύματα να πληγώνουν ο ένας τον άλλον, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα συναισθήματά τους είναι ακόμα «ζωντανά» παρά τα χιλιάδες εμπόδια και τις αλήθειες που δεν ξέρει ο ένας για τον άλλον.


Επεισόδιο 194

Ο Θεοχάρης υποψιάζεται πως η Αμαλία επέτρεπε στον Τσαρλς Νίβεν να την φλερτάρει… Ο Τόνυ και η Τατιάνα μετράνε αντίστροφα μέχρι τον γάμο τους, αλλά η απειλή του Στρατηγού δεν αφήνει τον Τόνυ να το χαρεί. Ο Τόνυ καταστρώνει ένα σχέδιο και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Μαργκώ του δείχνει και την ευαίσθητη πλευρά της. Ο Στέφανος είναι αναστατωμένος με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και έχει τις κεραίες του τεντωμένες για την Αλκυόνη και τη μικρή Λήδα. Παράλληλα φέρεται κάπως ψυχρά απέναντι στην Νικόλ, μετά τη σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε.

LinkwiseCreative.show(“12765-18”, “CD15034”, “_blank”);

Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως η Τόνια ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Γενάρη. Η Βέρα συναντάει τον Μάριο στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα ο Νικόλας ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει με το νέο του ντοκιμαντέρ. Η Ηρώ υπογράφει τα συμβόλαια και νοικιάζει κι επίσημα την παμπ της Νικόλ. Το διαζύγιο του Τόνι και της Άννας είναι γεγονός. Η Άννα όμως βγαίνει εκτός εαυτού με τη στάση του Άλεξ…

Επεισόδιο 195

Ο Αλέξανδρος σε ένα τεράστιο ξέσπασμα, λέει σκληρά πράγματα στην Άννα που την ωθούν να τον χαστουκίσει! Ο Θεοχάρης ζηλεύει όλο και περισσότερο τον Νικόλα και έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με την Αμαλία. Ο Τόνυ παρακολουθεί την Μαργκώ με τον Στρατηγό και μαθαίνει επιτέλους τι λένε πίσω απ’ την πλάτη του! Το διαζύγιο Άννας και Τόνι είναι επίσημο, η απειλή του Στρατηγού όμως παραμένει ίδια.

Ο Ορφέας παρακολουθεί την Ξένια και σε ανύποπτη στιγμή, επιτίθεται! Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος κάνει ένα κομπλιμέντο στην Όλγα και την ξαφνιάζει με την αμεσότητα του. Ο Ιωσήφ αποχαιρετάει τους φίλους του και φεύγει για Αυστραλία! Η Ελένη ανεβαίνει σε μια σκάλα να κρεμάσει ρούχα χειμωνιάτικα, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης της ζαλίζεται, χάνει την ισορροπία της και πέφτει…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 196

Το γεγονός ότι η Ελένη έπεσε από τη σκάλα, ανησυχεί τον Ορφέα και την οικογένεια Μελά, αλλά η ίδια επιμένει ότι είναι καλά και δεν θέλει να φωνάξουν γιατρό. Ωστόσο το επόμενο πρωί θα ξυπνήσει με πόνους και μεγάλη αιμορραγία και μια δυσάρεστη περιπέτεια θα ξεκινήσει για όλους τους, αφού αυτή η εξέλιξη θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους. Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, η Μαργκώ έχει καλέσει στο σπίτι της για φαγητό τον Νικόλα και τη Βέρα.

Το δείπνο θα κυλήσει ανάμεσα στη διάθεση για φλερτ της Μαργκώ και την ανάλογη στάση του Νικόλα, γεγονός που θα εξοργίσει τη Βέρα, η οποία μέσα στην αμηχανία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει ανάμεσα στους δυο τους, θα είναι εκρηκτικός. Ο Τόνι καταγράφει τις συνομιλίες της Μαργκώ με τον Στρατηγό και τα στοιχεία που έχει πλέον στα χέρια του, αλλάζουν τη δυναμική στη σχέση του με τη μάνα του, αλλά και την κατάσταση μέσα στην εταιρία και θα καθορίσουν πια το μέλλον του τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 197-198-199-200-201-202 ΕΔΩ
203-204-205-206-207-208 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

189 ΕΔΩ
190 ΕΔΩ
191 ΕΔΩ
192 ΕΔΩ
193 ΕΔΩ
194 ΕΔΩ
195 ΕΔΩ
196 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 43 Το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα την έχει τρομοκρατήσει...