Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2018

Ουσιαστικές συζητήσεις, σίγουρες υποσχέσεις και ωφέλιμες αποφάσεις έρχονται με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου! Ειδικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ουδεκαημέρου θα εδραιώσουν και θα σοβαρέψουν την ζωή τους, μέσα από επαφές και μετακινήσεις!

Κριός

Γενικά
Δείξε αυτοσυγκράτηση, Κριέ μου, μπροστά σε ζητήματα που προκύπτουν ξαφνικά. Δε χρειάζεται να γίνουν όλα ακριβώς με τον τρόπο που έχεις οργανώσει. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην ουσία, για να κάνεις τις σωστές κινήσεις, την κατάλληλη στιγμή. Η θετική διάθεση βοηθάει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, μίλησε με το ταίρι σου για το πως βλέπεις τη σχέση σας, καθώς και για την πορεία της. Μετά, θα γίνουν καλύτερα πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ μου, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που για να τα ξεπεράσεις, πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία και να μην εκνευριστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, οπότε μην κάνεις έξοδα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 13/6/18



Ταύρος

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας, Ταύρε, είναι δεδομένος και πολύ σύντομα οδηγείσαι εκεί. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου κι έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία, για να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους. Μη βιάζεσαι πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, για να μη μετανιώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Ταύρε μου, μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί πρώτα να το καταλάβεις. Μην το κοιτάς, λοιπόν, συνεχώς με κριτικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα εργασίας, Ταύρε, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, οπότε δεν πρέπει σήμερα να κάνεις νέα έξοδα.

Ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου από 16 Μαΐου ως 15 Νοεμβρίου 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Δίδυμος

Γενικά
Οι νέες συνθήκες που προκύπτουν τώρα, Δίδυμε, σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις, αλλά κι ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μη χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδάζεις μετά από διάστημα αποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο, Δίδυμε, το ταίρι σου αγωνίζεται να τακτοποιήσει κάποιες δικές του υποχρεώσεις. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στην ζωή σου, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σού δίνει τις θετικές της επιρροές, για να κάνεις μια νέα γνωριμία
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο τα πράγματα, που σταματούν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να τα ισορροπήσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Είσαι άνθρωπος συναισθηματικός και πολύ ευαίσθητος, Καρκίνε μου, κι ενώ αυτό είναι ιδανικό για τους γύρω σου, αποτελεί πρόβλημα για σένα, αφού σε δυσκολεύει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου και να σκεφτείς ρεαλιστικά. Βρίσκεις πάντα έναν καλό λόγο για τους άλλους, ακόμη κι αν δεν το αξίζουν. Προσπάθησε να περιορίσεις την ευαισθησία σου και γίνε πιο ρεαλιστής, για να μπορείς να προστατεύεις καλύτερα τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Καρκίνε μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για νέες πηγές εσόδων.

Είσοδος του Άρη στον Υδροχόο: Αναλυτικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια!

Λέων

Γενικά
Τα άστρα, Λέων, στηρίζουν τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μη μοιράζεσαι ακόμη με κανέναν τις προοπτικές σου για το μέλλον, αντίθετα οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Λέων μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα της σχέσης σας, διότι στο τέλος θα καταλήξετε σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, πολλές υποθέσεις κινούνται αρκετά καλά. Τα καινούργια ξεκινήματα κι οι νέες συνεργασίες σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κλείσεις σημαντικές χρηματικές συμφωνίες. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου 2018 έως 26 Απριλίου 2026 – Αναλυτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Παρθένος

Γενικά
Μία νέα γνωριμία που πραγματοποιείται, Παρθένε, γίνεται πηγή για εξαιρετικές προοπτικές μελλοντικά. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις μέσω πίεσης. Για να ανταποκριθείς, είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε μια όμορφη μέρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα, θα έχεις πολλή ενέργεια, για ν’ αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μη βγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις ετοιμάσει.



Ζυγός

Γενικά
Πίστεψε στις δυνάμεις σου, Ζυγέ μου, και μην αμφιβάλεις για την ικανότητά σου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Διεκδίκησε άμεσα όσα σε αφορούν, για να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Συνέχισε με αυτή την νοοτροπία για να καταλάβουν κι οι άλλοι, πως δεν έχεις σκοπό να εγκαταλείψεις ό,τι δικαιωματικά σου ανήκει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ζυγέ μου, και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε παράλληλα να τελειώσεις με στάσιμα θέματα που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, παρόλο που εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Σκορπιός

Γενικά
Θα είναι δύσκολο να πεις όχι, Σκορπιέ, σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, αφού αυτές θα γίνουν από άτομα που σου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα και θα συνεχίσουν να είναι και στο μέλλον. Τουλάχιστον εκμεταλλεύσου το, για να κάνεις έναν καινούριο κύκλο γνωριμιών, που θα σε γεμίσει χαρά, αφού τα οφέλη που τελικά θα αποκομίσεις, θα περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα από μια καλή παρέα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανάδειξε σήμερα τις ρομαντικές κι ερωτικές πλευρές του εαυτού σου, Σκορπιέ. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα γνωρίσεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά αρχίζουν να κινούνται θετικά. Παρόλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.


Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 14 έως 20 Μαΐου 2018


Τοξότης

Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει, Τοξότη, και ανταμείβει πλουσιοπάροχα κάθε προσπάθεια που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις σε υποθέσεις που ακόμη δε γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά αντίθετα, περιορίσου στα ζητήματα που σε απασχόλησαν πρόσφατα και στα οποία δίνονται θετικές για σένα λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε σήμερα, Τοξότη μου, τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, για να καλύψεις το κενό που είχε η σχέση σου στο παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, προσπάθησε να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις χρηματικές υποχρεώσεις που έχεις.


Αιγόκερως

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, Αιγόκερε, και με σκληρή δουλειά κατακτάς την αναγνώριση που επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει την καθημερινότητά σου σε θάλασσα χαράς και εκπλήξεων! Μη διστάσεις να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Το αξίζεις άλλωστε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό, Αιγόκερέ μου, για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Με χαμηλούς τόνους όμως, μπορείς σήμερα να βρεις την καλύτερη λύση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που φαίνεται να έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά έχεις σχέδιο διαχείρισής τους. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

.Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16 Μαΐου ως τις 15 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Υδροχόος

Γενικά
Οι δυσκολίες σ’ έχουν καταβάλλει, Υδροχόε μου. Η ψυχολογία σου είναι σε άσχημη κατάσταση κι ονειρεύεσαι με νοσταλγία το παρελθόν, μπλοκάροντας κάθε πιθανή δράση. Το μέλλον όμως σου χαρίζει ευκαιρίες, οπότε σκέψου θετικά για να αδράξεις την κατάλληλη, η οποία θα φέρει πίσω τη χαρά που σου έχει λείψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες σήμερα το σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό, Υδροχόε, και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου κάπως θα ισορροπήσουν, αν ακολουθήσεις ένα λεπτομερή προγραμματισμό και δεν παρασύρεσαι σε πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, Ιχθύ, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σου. Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και νέες καταστάσεις σε κάνουν να τα ξεχάσεις. Οι εμπειρίες που προσκόμισες αποτελούν τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζεις τα ζητήματα που προκύπτουν και δίνεις επιτυχείς λύσεις
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, Ιχθύ, αρκεί πρώτα να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις ανησυχίες για τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς στα άμεσα ζητήματα και να μη σε απασχολούν μελλοντικά σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ