Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 185-186-187-188-189-190

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 185-186-187-188-189-190

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 185 ΕΔΩ 186 ΕΔΩ 187 ΕΔΩ 188 ΕΔΩ 189 ΕΔΩ



Επεισόδιο 185

Ο Νικόλας μετά τις κατηγορίες που ακούει από τη Βέρα, τα διαλύει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Τατιάνα συλλαμβάνει τον απαγωγέα του Τόνυ και τον ανακρίνει μέχρι να μάθει ποιος κρύβεται από πίσω. Στο μεταξύ, ο Ορφέας διψάει για αίμα και επισκέπτεται το νέο του θύμα. Ο Τόνυ με την Ηρώ μιλάνε για το κοινό τους παρελθόν και συζητάνε το ενδεχόμενο μια μελλοντικής συνεργασίας. Η Αστυνομία ερευνά μια ανθρωποκτονία που θα απασχολήσει τον Αλέξανδρο.

Η Άννα, σε μια στιγμή απελπισίας, μεθάει και χάνει εντελώς τον έλεγχο! Η Γεωργία επιστρέφει στην Αίγινα και πάει στην ταβέρνα με άγριες διαθέσεις! Η επιχείρηση του Νικόλα πάει από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς η ομάδα του δέχεται μια μεγάλη απώλεια!Ο Νικόλας ενημερώνει τον Χάρη για τους πυροβολισμούς που άκουσε και την ανησυχία του για την Ειρήνη. Ο Χάρης αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα με ότι στοιχεία έχει στα χέρια του για τον Σουηδό Σόρενσον. Η εμφάνιση της Γεωργίας στην ταβέρνα ταράζει τους πάντες και τελικά ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να την διώξει όσο πιο κομψά μπορεί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 186

Η έρευνα για τον δολοφονημένο άντρα την Τατιάνα στο συμπέρασμα ότι μάλλον τον σκότωσε κάποια από τις κοπέλες που εκβίαζε. Η εξαφάνιση της Άννας ανησυχεί τον Τόνυ και την Νικόλ. Όταν η Άννα επιστρέφει και τους εξηγεί τι συνέβη, πέφτουν απ’ τα σύννεφα. Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να μείνει μαζί του για λίγες μέρες, για ασφάλεια. Ο Ορφέας και η Ελένη μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν! Ο Θεοχάρης ευγνωμονεί την Αμαλία για την άψογη συμπεριφορά της απέναντι στον Μάριο. Η επικοινωνία του Αλέξανδρου και της Άννας μέσω facebook συνεχίζεται κι αυτή τη φορά οι τόνοι ανεβαίνουν. Ο Ιωσήφ αποχαιρετά την Νικόλ κάνοντας έναν παράδοξο απολογισμό του γάμου τους. Η Αλκυόνη πέφτει σε μια περίεργη παγίδα.. Ο Νικόλας συναντά την Τατιάνα κι αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα.


Επεισόδιο 187

Η ανησυχία του Νικόλα για τη ζωή της Ειρήνης, τον αναγκάζει να αποκαλύψει στην Τατιάνα, την αληθινή ιδιότητά του. Η Τατιάνα δοκιμάζει μια μεγάλη έκπληξη και αποφασίζει να τον βοηθήσει, χωρίς να ξέρει ότι αυτή η απόφαση θα ανοίξει για όλους τους μια πόρτα που οδηγεί σε σκοτεινά, μυστικά και αδίστακτα κυκλώματα που δρουν σε όλο τον κόσμο.

Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, ο Στέφανος είναι πολύ αναστατωμένος με αυτό που συνέβη στην Αλκυόνη και ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτή την πράξη. Η Τόνια καταλαβαίνει πλέον ότι ο Ορφέας κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό και αποφασίζει να τον «στριμώξει» προκειμένου να τον αναγκάσει να παραδεχτεί την αλήθεια.

Επεισόδιο 188

Στο Λονδίνο, η Άννα έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τις ολέθριες συνήθειες του Τόνυ κι αυτή τη φορά το ξέσπασμά της, είναι άνευ προηγουμένου.Ο Τόνυ ανοίγει την καρδιά του στην Άννα και της μιλάει για όλα αυτά που το έχουν οδηγήσει στη χρήση ναρκωτικών. Η Άννα υπόσχεται να μείνει δίπλα του και να τον βοηθήσει να ξεμπλέξει, αλλά απαιτεί να μπει ένα τέλος στα μυστικά και στα ψέματα.

Στο μεταξύ η Μαργκώ, τους κάνει πρόταση να πάνε το καλοκαίρι όλοι μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά, αναστατώνοντας τον Τόνυ ο οποίος συνειδητοποιεί ότι η ημερομηνία που προτείνει η Μαργκώ συμπίπτει με την ημερομηνία του γάμου του. Η Τατιάνα, στην Αθήνα, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με την Ειρήνη, ενώ παράλληλα ο Νικόλας αρνείται να της δώσει περισσότερα στοιχεία από την έρευνά του για την παιδική πορνογραφία. Στην Αίγινα, η Ελένη βρίσκει μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ του Ορφέα, το ρολόι της δολοφονημένης κυρίας Αγγελικής και οι υποψίες την διαλύουν.


Επεισόδιο 189

Ο Άλεξ αναγνωρίζει τον δολοφονημένο άντρα κι αποφασίζει να ειδοποιήσει την Τατιάνα για τους Αθανασίου. Οι έρευνες για την Ειρήνη συνεχίζονται, ενώ ο Νικόλας φεύγει για την Αργεντινή. Ο Στέφανος αρχίζει να μετανιώνει για την εκδίκηση που πήρε από τον Σάκη. Η Άννα επιτέλους καταφέρνει να χορέψει, γεγονός που χαροποιεί πολύ τους γονείς της και τον Τόνυ.

Παράλληλα συνεχίζει να σκέφτεται τον Άλεξ με νοσταλγία. Ο Ορφέας κάνει τα πρώτα ψώνια του μωρού και δείχνει ενθουσιασμένος. Η Τατιάνα δέχεται ένα ακόμα γράμμα από τον Γενάρη, που την προειδοποιεί για τον τελευταίο του φόνο. Παράλληλα καλεί την Βάλια Αθανασίου σε ανάκριση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 190

Ο Θεοχάρης γνωρίζει την Ηρώ που δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Νικόλ εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Όλγα και την ρωτάει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Στέφανο..Η Μαρίνα κάνει ένα πολύ τίμιο ξεκαθάρισμα στον Αλέξανδρο σχετικά με τη σχέση τους. Παράλληλα, η Όλγα με την Νικόλ έρχονται σε ρήξη με μήλον της έριδος, τον Στέφανο! Ο Παύλος τρίζει τα δόντια του Ορφέα και τον βάζει επιτέλους στη θέση του, όσον αφορά στο θέμα της Γεωργίας.

Η Μαργκώ φτάνει στα όριά της με τη Νικόλ και κάνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο. Ο Θεοχάρης κάνει σκηνή στην Αμαλία με αφορμή, τον Νικόλα. Η Ηρώ αναπτύσσει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Θεοχάρη και πάει καλεσμένη στο σπίτι του! Η αστυνομία ανακαλύπτει κάποιες φωτογραφίες που κάνουν τον Στέφανο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Στο μεταξύ, ο Ορφέας παρακολουθεί κρυφά την γυναικολόγο της Ελένης και ετοιμάζεται να της επιτεθεί! Η Τατιάνα ανακαλύπτει κάτι για τον Νικόλα, το λέει στη Βέρα και της αλλάζει όλα τα δεδομένα!

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 191-192-193-194-195-196 ΕΔΩ
197-198-199-200-201-202 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

181 ΕΔΩ
182 ΕΔΩ
183 ΕΔΩ
184 ΕΔΩ
185 ΕΔΩ
186 ΕΔΩ
187 ΕΔΩ
188 ΕΔΩ
189 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ