Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176

Τατουάζ αποκάλυψη: Το συγκλονιστικό φινάλε του Α΄κύκλου!


Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος έβαλε χέρι στις οικονομίες τους, αλλά αποφασίζει να μην το κάνει θέμα μέχρι να γίνει ο γάμος της Αφροδίτης. Ο Στέφανος εξομολογείται στην Όλγα πως υποψιάζεται τον Σάκη για την απόπειρα εμπρησμού στο μαγαζί του. Ο Αλέξανδρος ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά περνάνε καλά και αυτό δεν θέλει να το χάσει. Παράλληλα η Άννα περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο χωρισμός της από τον Άλεξ αλλά και η αποχή από τον χορό, της έχουν στοιχίσει πολύ. Οι συνεχείς ημικρανίες του Νικόλα αρχίζουν να προβληματίζουν την Βέρα.

Ο Ορφέας ξεκινά τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του μωρού, ενώ παράλληλα πιέζει την Ελένη να αλλάξουν γυναικολόγο. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στον Σάκη πως αν δεν σταματήσει τις «εξυπνάδες» θα δώσει στην αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού του και θα τον κλείσει φυλακή. Ο Τόνυ προχωρά το σχέδιό του, με τη βοήθεια της Νικόλ, κι ορκίζεται στην Άννα πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθερη. Η Τατιάνα και η Τόνια υποψιάζονται πως η Άννα έχει μπει στο στόχαστρο του Γενάρη. Μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει τα νερά ανάμεσα στη Βέρα και τον Νικόλα.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στο Τατουάζ! Η Άννα έγκυος! Μη χάσετε τις απίστευτες εξελίξεις στη συνέχεια…

Τατουάζ αποκάλυψη: Απίστευτη εξέλιξη! Ο Ορφέας σκοτώνει την Τόνια! Όλα όσα θα δούμε παρακάτω…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

171 ΕΔΩ
172 ΕΔΩ
173 ΕΔΩ
174 ΕΔΩ
175 ΕΔΩ
177 ΕΔΩ
178 ΕΔΩ
179 ΕΔΩ
180 ΕΔΩ
181-182-183-184 ΕΔΩ
185-186-187-188-189-190 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Νεφέλη, μπροστά στον Παύλο, δίνει το σημείωμά του με το ποίημα στο Σωτήρη. Κι όλα θα αλλάξουν…

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο σε δείπνο. Η...