Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170-171
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167 ΕΔΩ 168 ΕΔΩ 169 ΕΔΩ 170 ΕΔΩ 171 ΕΔΩ

Επεισόδιο 167

Η Αιμιλία αναθέτει σε ντετέκτιβ να κάνει έρευνα για την Φλωρέτα Σοφοκλέους και ο Αχιλλέας αποκαλύπτει στην Ρενάτα ότι ετοιμάζεται να χωρίσει την Βασιλίνα. Η Σύλβια ανακοινώνει στον Ζούβα ότι θέλει να γίνει μητέρα και η Μένη αποφασίζει να δώσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Ισμήνη έρχεται αντιμέτωπη με τις εξηγήσεις του Γιαν και ο Δαμιανός με την Λατάνια καταστρώνουν ένα σχέδιο για να φτάσουν πρώτοι στην Φλωρέτα. Η Μίκα αποκαλύπτει στην Ρενάτα μια σημαντική της ιστορία από το παρελθόν, γεμάτη «έρωτα» και συναίσθημα, ενώ η Βάνα βοηθάει την Σύλβια να βρει τον πατέρα της. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στα λεγόμενα του Αχιλλέα; Τι δουλειά έχει ο Λεωνίδας με τον DS;

Επεισόδιο 168 

Η Μένη παίζει το χαρτί της μεταμέλειας την στιγμή που ο Λεωνίδας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες και τις τεχνικές του Ds για να την ενοχοποιήσει. Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Ρενάτας βγάζοντας την έξω. Η Ρενάτα, δίνει στον Βλάση να καταλάβει το πρότυπο του άντρα που συγκινεί την Μίκα και αυτός προσπαθεί να το αναπαράγει ανεπιτυχώς.

Το βίντεο της Σύλβιας για τον Αντρέα ξεκινάει το μακρύ του ταξίδι στο ίντερνετ και ο Δαμιανός της υπενθυμίζει με κάθε τρόπο ποιον άνθρωπο προσπαθεί να προσεγγίσει. Η Βασιλίνα εγκαταλείπει τη συζυγική εστία με την ελπίδα να την αποτρέψει ο Αχιλλέας. Βλάσης και Αχιλλέας ετοιμάζουν νυχτερινές εκπλήξεις σε Μίκα και Ρενάτα αντίστοιχα.

Επεισόδιο 169 

 Μπορούν να είναι ξανά μαζί η Ρενάτα και ο Αχιλλέας; Θα λυγίσει η Μίκα μετά το φιλί του Βλάση; Δύο έρωτες προσπαθούν να βρουν διέξοδο, αλλά ίσως τα εμπόδια είναι μεγαλύτερα απ’ όσο νόμιζαν. Κι ενώ ο Αχιλλέας και ο Βλάσης κάνουν τολμηρές κινήσεις για να κερδίσουν την Ρενάτα και την Μίκα, η Βασιλίνα και ο Γιαν ετοιμάζουν τα δικά τους σχέδια για να συνεχίσουν τις ζωές τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το ίδιο και η Σύλβια με τον Μάκη, που αποφασίζουν να βάλουν μπροστά για ένα… ζουβάκι! Μόνο που στο μεταξύ έχουν να αντιμετωπίσουν τον Δαμιανό και την Λατάνια, οι οποίοι αποφασίζουν να παγιδέψουν το κινητό της Σύλβιας και να μάθουν όλα της τα μυστικά. Κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Η Σοφούλα κινδυνεύει!

Επεισόδιο 170 

Ο Αχιλλέας βάζει την τελευταία του υπογραφή στη Sofo και η Αιμιλία παρακαλεί την Βασιλίνα να τον μεταπείσει. Η Μένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τον Λεωνίδα, αλλά βρίσκει διαρκώς τοίχο. Παράλληλα, η Σύλβια, ψάχνει να βρει τρόπο να ενισχύσει τη γονιμότητα του Ζούβα.

Ο Βλάσης με την Μίκα έρχονται πιο κοντά από ποτέ και ο Λουκάς βρίσκεται σε έκσταση αλλά και περισυλλογή σχετικά με το μέλλον του με την Αιμιλία. Η Βασιλίνα αποφασίζει να ξεφορτωθεί την Sofo με κάθε τρόπο, ενώ ο Αχιλλέας βγάζει πάλι ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Ο Γιαν μιλάει στην Ισμήνη για τον κλοιό που έχει φτιάξει γύρω από τη μάνα του όσο βρισκόταν στη Γερμανία.

Επεισόδιο 171 

Η Μίκα δέχεται την χρηματοδότηση του Βλάση για το Πάρκο και η Ρενάτα βοηθάει τον Αχιλλέα να συνέλθει από την κρίση με το στομάχι του. Η Σύλβια και ο Ζούβας τσακώνονται για το φύλο του μωρού που μια μέρα θα κάνουν, ενώ ο Δαμιανός αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Φώτη έχοντας υποψίες για τη δράση του.

Η Μένη προσπαθεί να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις σφοδρές κατηγορίες εναντίον της και ο Λουκάς προτείνει στην Αιμιλία να έχουν κρυφή σχέση. Τι δουλειά έχει η Βασιλίνα μαζί με τον Κορφιάτη, τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Sofo; Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα μόλις ανακαλύψει πως πίσω από το ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο κρύβεται ο Αχιλλέας;


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 172-173-174-175-176 ΕΔΩ
177-178-179-180-181 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

164 ΕΔΩ
165 ΕΔΩ
166 ΕΔΩ
167 ΕΔΩ
168 ΕΔΩ
169 ΕΔΩ
170 ΕΔΩ
171 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ