Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 158-159-160-161-162

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 158-159-160-161-162

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 158 ΕΔΩ 159 ΕΔΩ 160 ΕΔΩ 161 ΕΔΩ 162 ΕΔΩ

Επεισόδιο 158

Ο Παύλος είναι σοκαρισμένος με την αποκάλυψη της υιοθεσίας του. Μάταια η Κατερίνα προσπαθεί να τον πείσει να ψάξει τους γονείς του. Ο Μάρκος από την άλλη μεριά δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Αρης θυμάται και το κρύβει από όλους. Αποφασίζει όμως να μην τον ξεμπροστιάσει, περιμένοντας τα αποτελέσματα του ΔΣ.

Η Κική και η Τέση διασκεδάζουν με το σχέδιό τους να τρελάνουν τον Διονύση, ενώ η Χρυσάνθη είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική του καινούργιου φούρνου στη Μάνη. Ο Άρης καταφέρνει να τερματίσει τη συμφωνία με τον Κινέζο και ο Βίκτωρα φεύγει ηττημένος. Η Ζωή δεν ξέρει πως να συμπαρασταθεί στον Παύλο που αντιδρά πολύ έντονα όταν η Κατερίνα προσπαθεί να προσεγγίσει τη γυναίκα που τον άφησε στο ορφανοτροφείο. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος ανοίγει τα χαρτιά του στον Άρη και τον προκαλεί να του αποκαλύψει ότι θυμάται.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 159

Ο Άρης αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Μάρκο πως έχει βρει την μνήμη του και του αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να χωρίσει την Ζωή. Ο Μάρκος προτρέπει τον Άρη να συνεχίζει να το παίζει αμνήμων προκειμένου να μείνει ασφαλής η Ζωή απ’ την οργή του Βίκτωρα. Παράλληλα, ο Βίκτωρας για ακόμα μια φορά χρησιμοποιεί βρώμικα μέσα για να έχει την Μαρίνα στο πλευρό του και να ανατρέψει έστω και τώρα την απόφαση του ΔΣ.

Ο Διονύσης ξεσκεπάζει το σχέδιο της Κικής και της Τέσης και αποφασίζει να τις βγάλει και τις δυο απ’ την ζωή του, όμως ο Μάρκος του δίνει μια διαφορετική λύση. Ο Παύλος αποφασίζει να ψάξει για τους βιολογικούς του γονείς και έτσι η Κατερίνα επικοινωνεί με την ξαδέρφη της θετής του μητέρας ανακαλύπτοντας το όνομα του δικηγόρου που έκανε την υιοθεσία. Η Σοφία βρίσκει τυχαία στο παλτό του Μάρκου ένα μονόπετρο ενώ η Ζωή ανακαλύπτει με αναπάντεχο τρόπο ότι ο Άρης θυμάται…

Επεισόδιο 160

Η Ζωή μαθαίνει από τον Άρη την υπόλοιπη ιστορία του εκβιασμού. Επιτέλους η αλήθεια έρχεται στο φως και η Ζωή ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που τη χώρισε ο Άρης. Η Μαρίνα τρομαγμένη από το κασετοφωνάκι που βρήκε στα πράγματά της, ζητάει για άλλη μία φορά τη βοήθεια του πατέρα της.

Η Ζωή ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι ακόμα και με τα καινούργια δεδομένα δεν μπορεί να παρατήσει τον Παύλο. Ωστόσο δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν το τέλος της αμνησίας μέχρι ο Άρης να καταφέρει να κοντρολάρει τον Βίκτωρα. Η Σοφία που βρίσκει στην τσέπη του Μάρκου το δαχτυλίδι περιμένει ανυπόμονα την πρόταση γάμου που όμως αργεί! Η Κατερίνα πείθει τον Παύλο να ρωτήσει τον δικηγόρο που ανέλαβε την υιοθεσία του, για τους γονείς του. Ο Διονύσης επιλέγει ανάμεσα στις δύο γυναίκες που έχουν βαλθεί να τον τρελάνουν. Όταν η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Άρη να αλλάξει γνώμη για τη συμφωνία με τον Κινέζο, εκείνος της αποκαλύπτει ότι θυμάται.


Επεισόδιο 161
Η Μαρίνα βολιδοσκοπεί τι ακριβώς θυμάται ο Άρης κι αν σκοπεύει να της ξαναζητήσει διαζύγιο. Ο Άρης τη βγάζει από την αγωνία της, διαβεβαιώνοντάς την ότι κατάφερε να του αλλάξει γνώμη για εκείνη. Ο Μάρκος κάνει την πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου στη Σοφία παρόλο που κόντεψε να την καταστρέψει με την ανυπομονησία της.

Η Ζωή ευτυχισμένη για τους γονείς της, όπως και η Κική με τον Διονύση που πλέον είναι ζευγάρι. Η Χρυσάνθη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και για τα δυο παιδιά της. Η Μαρίνα λέει στον Βίκτωρα ότι δεν θα αλλάξει τη γνώμη του Άρη και ο πόλεμος μεταξύ τους ανάβει για τα καλά. Ο Βίκτωρας κάνει μία ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον Άρη παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, ενώ την ίδια στιγμή ο Παύλος βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια για τους πραγματικούς του γονείς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 162
Ο  Παύλος και η Ζωή ακόμα ψάχνουν τα έγγραφα της υιοθεσίας προσπαθώντας να βρούν κάποιο στοιχείο. Ο Άρης αντιμετωπίζει με θάρρος τον Βίκτωρα και του ξεκαθαρίζει πως η παρτίδα έχει χαθεί για εκείνον. Προτιμά να τα τινάξει όλα στον αέρα, παρά να ξεπλύνει έστω και ένα ευρώ παραπάνω μέσω της τράβελφαν. Η Ζωή βρίσκει τον φάκελο της υιοθεσίας και ο Παύλος μαθαίνει τα ονόματα των γονιών του. Ο Άρης ανακοινώνει σε όλους ότι η αμνησία είναι παρελθόν, ενώ οι «επενδυτές» εγκαταλείπουν τον Βίκτωρα στο έλεος των τραπεζών.

Η Μαρίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση πια με τη Ζωή χωρίς να κρατάει κανένα πρόσχημα μιας και όλα ήρθαν πλέον στο φως. Ο Μάρκος και η Σοφία δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Άρης και η Ζωή αποφασίσανε να μείνουν χώρια. Ο Παύλος μαθαίνει από τον δικηγόρο ότι έχει κι έναν μεγαλύτερο αδερφό και όλη η λαχτάρα του να βρει τους γονείς του καταρρέει καθώς συνειδητοποιεί πως υπήρξε το ανεπιθύμητο παιδί της οικογένειάς του.


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 163-164-165-166 ΕΔΩ
167-168-169-170-171-172 ΕΔΩ

Επεισόδια

153 ΕΔΩ
154 ΕΔΩ
155 ΕΔΩ
156 ΕΔΩ
157 ΕΔΩ
158 ΕΔΩ
159 ΕΔΩ
160 ΕΔΩ
161 ΕΔΩ
162 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...