Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη – Survivor: Η φωτογραφία που προβληματίζει!

Αποκάλυψη – Survivor: Η φωτογραφία που προβληματίζει! Γιατί πήγε ο Αγόρου στη θέση του Παπαργυρόπουλου στην Αμερική! Τι συμβαίνει με τον παίκτη;

Πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο!


Ένα βήμα παραπέρα πήγε η παραγωγή του Survivor 2 τα έπαθλα που δίνουν στις ομάδες που επικρατούν στις δοκιμασίες καθώς ένα από τα προηγούμενα έπαθλα περιελάμβανε ταξίδι-αστραπή στο… Μιλγουόκι!

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση: “Το έπαθλο του παιχνιδιού οδηγεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στους Μιλγουόκι Μπακς που συναντούν τους Σέλτικς. Η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνα θα πετάξει και θα βρεθεί στο γήπεδο των Μιλγουόκι όπου από τις πρώτες θέσεις θα απολαύσει τον αγώνα των δύο ομάδων και τον Έλληνα κορυφαίο μπασκεμπολίστα.” Διαβάστε παρακάτω…

Στο «Μπράντλεϊ Σέντερ» βρέθηκε λοιπόν η ομάδα των Διασήμων, η οποία κέρδισαν το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε μέχρι σήμερα στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης. Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα, οι «κόκκινοι» έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter, όπου αντί του Νάσου Παπαργυρόπουλου υπάρχει και ένας παίκτης των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου.

Ο παίκτης των Διασήμων αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr,οι γιατροί δεν τον άφησαν να ταξιδέψει και σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού κανένας παίκτης δεν μπορεί να παρακούσει τις εντολές των γιατρών και από την στιγμή που βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου να πάει να απολαύσει κάποιο έπαθλο χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, πόσο μάλλον ο Νάσος που δεν είναι και τόσο καλά, απλώς δεν το έχουμε δει στις τηλεοράσεις μας ακόμη! Θα επανέλθουμε όμως σε αυτό με αναλυτικό ρεπορτάζ διασταυρώνοντας όλες μας τις πηγές!

Όσο για την επιλογή του Νικόλα Αγόρου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους Διάσημους, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό γιατί επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας επειδή οι θέσεις στο γήπεδο ήταν συγκεκριμένες τραβήχτηκε κλήρος και ο τυχερός της υπόθεσης ήταν ο Νικόλας Αγόρου! Ωστόσο αναμένεται να γίνει γνωστό στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Σχετικά με το αν ο Νικόλας μεταφέρθηκε στην ομάδα των Διάσημων, επειδή μας ρωτάτε συνεχώς, να σας πούμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει η πολυπόθητη ένωση των ομάδων (Δείτε εδώ πότε θα γίνει) και πλέον δεν έχει κανέναν λόγο η παραγωγή να κάνει κάτι τέτοιο!

Εκτός από την μεγάλη έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι και δεν αποκάλυψε ο Τανιμανίδης στους παίκτες αλλά εμείς σας το αποκαλύψαμε (Δείτε εδώ ποια είναι), με έναν αγώνα που θα “χτυπήσει” κόκκινο στην τηλεθέαση, τους παίκτες τους περιμένει άλλη μία…και αυτή είναι ο τραγουδιστής θα τους συντροφεύει στο πάρτι τους, ο οποίος είναι…Διαβάστε την συνέχεια εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...