Έρχονται τα πάνω κάτω.Μία οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα" την οποία προσπαθούσε η παραγωγή να ανατρέψει με νύχια και με δόντια αλλά τελικά... δεν τα κατάφερε!

Διαβάστε παρακάτω...

Όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά μέσα στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog, η Όλγα Φαρμάκη μετά από πολύ μεγάλη ψυχολογική πίεση και στρες αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. 
Η παραγωγή του Survivor της έδωσε τον απαραίτητο χρόνο μήπως και αλλάξει γνώμη μιας και είναι μία επώνυμη που πιστεύουν πολύ και αγωνιστικά αλλά και σαν προσωπικότητα

Όλα δείχνουν όμως... ότι η Όλγα Φαρμάκη πήρε την οριστική απόφαση να αποχωρήσει.Η Όλγα σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr είναι ήδη εκτός ριάλιτι και στο σημερινό επεισόδιο θα ανακοινωθεί η αποχώρηση της. Μάλιστα πριν το αγώνισμα στο τρέιλερ δεν φαίνεται με την ομάδα της...

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει σήμερα στους παίκτες την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη, ενώ η ίδια από πλευράς της θα αποχαιρετίσει γλυκά τους συμπαίκτες της. Αυτή η πληροφορία που μεταφέρει το Youweekly.gr "προδόθηκε" στο τρέιλερ καθώς... η Όλγα κάτι δείχνει να ανακοινώνει!

Επομένως... εκτός Survivor η Όλγα Φαρμάκη...

youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top