Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor – Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και το “ξύλο” με τον Σώζοντα!

Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο στο Survivor. Μπορεί να κάναμε ένα διάλειμμα εξαιτίας του Πάσχα ωστόσο το ριάλιτι επιστρέφει δυνατά με καυγάδες, εντάσεις και τραυματισμούς.

είμαστε εδώ για τις καθιερωμένες όπως πάντα πληροφορίες μας πριν παιχτεί το επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω…

Η ένταση στους Διάσημους και το ξύλο με τον Σώζοντα.

Μεγάλη ένταση και αντιπαλότητα υπάρχει στην ομάδα των Διάσημων καθώς οι περισσότεροι δεν θέλουν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Συγκεκριμένα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνονται να λένε ότι θα ήθελαν να μην είχαν διαλέξει αυτόν, όταν ήρθαν οι νέοι παίκτες αλλά τον Πάνο Θεοδώρου.

Από την άλλη ο Σώζων, δείχνει τρομερά εκνευρισμένος και “απειλεί” ότι την επόμενη φορά που θα δει τέτοια συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του μπορεί να γίνει και βίαιος ενώ ταυτόχρονα, καρφώνει τον Μιχάλη Μουρούτσο για θέατρο.

Ο αγώνα, οι τραυματισμοί και ο νικητής!

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα. Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το έπαθλο φαγητού το οποίο θα είναι λαχταριστό και… επίκαιρο! Ωστόσο δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί καθώς όπως φαίνεται στο τρέιλερ η Μελίνα θα πέσει με αποτέλεσμα να σταματήσει το αγώνισμα.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο τραυματισμός της δεν θα είναι τόσο σοβαρός ώστε να της στερήσει την θέση της.

Από εκεί και πέρα… Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του αναφέρουν ότι μεγάλο φαβορί σήμερα είναι οι Μαχητές κάνοντας δύσκολη την ζωή των Διάσημων! Σίγουρη διαρροή όμως όπως κάθε μέρα λίγο πριν το επεισόδιο,

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μείνετε συντονισμένοι!

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ