Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα! Η σύνδεση στο Viber, η φωτογραφία ντοκουμέντο και η αποκάλυψη!

Εδώ είμαι και πάλι αγαπημένοι μου! Ένα θέμα έχει τεθεί έντονα τις τελευταίες ημερες, ένα θέμα που αφορά την οικειοθελή αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα.

Της Δήμητρας Παυλάτου

Αφορμή, στάθηκε μία φωτογραφία που την δείχνει να έχει συνδεθεί πρόσφατα στο Viber κάνοντας το κοινό να πιστεύει ότι η Κατερίνα αποχώρησε και παρέλαβε το κινητό της, γι’αυτό την δείχνει και σε σύνδεση.

Τι μπορεί να συνέβη στον Άγιο Δομίνικο! Έφυγε η Κατερίνα Δαλάκα ή όχι; Πήρε το κινητό της;

Άργησα να σας δώσω την απάντηση, μιας και έψαξα το συγκεκριμένο θέμα από 3 διαφορετικές πηγές. Όπως αναφέρουν λοιπόν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κάτι τέτοιο περί αποχώρησης της Κατερίνας Δαλάκα… δεν ισχύει!

Η Κατερίνα βρίσκεται κανονικά στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο άνθρωπος της παραγωγής που μεταφέρει τις πληροφορίες στο Youweekly.gr, μας αποκάλυψε πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τις κοπέλες που δεν έχει συζητήσει ποτέ με κανέναν για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Και θα σας πω ένα μυστικό… αλλά θα μείνει μεταξύ μας! Είδα κάτι απίστευτο… Στο κινητό μου, την Κατερίνα Δαλάκα στο viber συνδεδεμένη…

Ωστόσο, δεν είναι η Κατερίνα Δαλάκα αυτή που βλέπετε, αλλά μία φίλη μου που την μετονόμασα σε “Κατερίνα Δαλάκα” για να σας ανησυχήσω λίγο! Επομένως αυτό με τις “φωτογραφίες ντοκουμέντο” μην σας αγχώνει ιδιαίτερα!

Και κάτι να συνέβηκε όντως μπορεί να χειρίζεται άλλος το κινητό της!
 Όμως… η Κατερίνα είναι και θα είναι κανονικά στο Survivor. Άλλος ετοιμάζεται για οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor… και φοβάμαι ότι θα έχουμε κανένα ξαφνικό………
Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ – Spoiler: Τι φέρνει νέα πνοή στην παρέα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1. Η πώληση του σπιτιού της Κάτιας και του Έβαν θα...