Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Αδειάζει» Τόσκα ο Κοντονής για το «Φαρ Ουέστ»: Πρέπει κάποιος να αμύνεται όταν απειλείται Πηγή: «Αδειάζει» Τόσκα ο Κοντονής για το «Φαρ Ουέστ»: Πρέπει κάποιος να αμύνεται όταν απειλείται | iefimerida.gr

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Τόσκα περί Φαρ Ουέστ, με αφορμή την υπόθεση με τον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού Σώματος που πυροβόλησε κατά ληστών που μπήκαν στο σπίτι του, κράτησε ο Σταύρος Κοντονής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, ο Υπουργός Δικαιοσύνης που ρωτήθηκε για τη θρασύτατη επίθεση στην Κηφισιά και το σοβαρό τραυματισμό του ιδιοκτήτη της οικίας, σχολίασε ότι «βεβαίως κάποιος πρέπει να αμύνεται όταν απειλείται».

Σύμφωνα δε, με τον κ. Κοντονή «το νομικό μας οπλοστάσιο είναι πλήρες και τα δικαστήρια μας με πολύ προσοχή αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις».

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και επιτυχία την εγκληματικότητα, ενώ για τις δηλώσεις Τόσκα είπε ότι πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη γιατί το πρώτιστο είναι να διασφαλίσει κάποιος τη ζωή του.

 iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ