Δείτε videos από τα νέα επεισόδια της σειράς FAZILET

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34

Η Χαζάν σοκάρεται από την απόφαση της Ετζέ να παντρευτεί τον Χαζίμ. Κατηγορεί τη Φαζιλέτ που έδωσε την άδειά της να γίνει αυτός ο γάμος και της φωνάζει ότι η Ετζέ είναι ακόμη παιδί. Όμως, η ίδια η Ετζέ τη διακόπτει και της λέει πως χθες, όταν εκείνη πόζαρε με πολυτελή φορέματα, είχε τα γενέθλιά της και πως πλέον είναι ενήλικη. Τους ξεκαθαρίζει δε πως το κοpiτσι που ήξεραν πέθανε και τώρα πια είναι η κυρία του σπιτιού.


Την ίδια στιγμή, ο Χαζίμ αντιμετωπίζει την οργή της Σελίν, του Γκιοκάν και του Σινάν. Μάλιστα ο Σινάν του πετά χώμα από τον τάφο της μητέρας του, ενώ η κόρη του πηγαίνει να δει τον Γιασίν στο νοσοκομείο και να του πει τα καθέκαστα.
Στο μεταξύ, η Γιασεμίν πείθει τον Γκιοκάν ότι τον αγαπάει και πως θα τον στηρίξει στις δύσκολες στιγμές, ενώ η Χαζάν έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει πλέον τη δουλειά της καμπάνιας, αλλά ο Γιαγκίζ δεν της αφήνει περιθώρια να αρνηθεί. Της υπόσχεται πως μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά θα φύγει στην Αμερική, την ώρα που η Σελίν επισκέπτεται για άλλη μια φορά τον Γιασίν και του προτείνει να παντρευτούν και να δώσουν έτσι την κατάλληλη απάντηση στον πατέρα της και τη νύφη του.


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35 ΕΔΩ 36-37 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

15-16-17-18-19 ΕΔΩ
20-21-22-23 ΕΔΩ
24-25-26-27 ΕΔΩ
28-29-30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33-34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
37 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα FAZILET FANS
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top