Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Η Αρζού έχει ηχογραφήσει την κουβέντα της με τον Μελίχ και το χρησιμοποιεί εναντίον του. Ο Μελίχ δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από μέρους της και αιφνιδιάζεται αλλά ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Λέει στον Κενάν πως υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, που θα ήθελε να κουβεντιάσει με την οικογένεια το βράδυ.

Ο Κενάν ανακοινώνει πως θα δειπνήσει μαζί τους ο Μελίχ και ο Σελίμ με την Αρζού εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις συχνές επισκέψεις του άντρα στο κτήμα. Ο Σελίμ δηλώνει πως δεν θα παρευρεθεί στο δείπνο. Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση του σπιτιού της Μελέκ. Η Ιπέκ στεναχωριέται όταν βλέπει τη στάση της Αρζού και του Σελίμ απέναντι στον Μελίχ. Εκείνη πάλι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται για το βράδυ. Η Αρζού προσπαθεί να στρέψει την Αλιγιέ εναντίον του Μελίχ αλλά δεν τα καταφέρνει. Στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει από την Ιπέκ για ποιο λόγο θα έρθει το βράδυ ο Μελίχ αλλά δεν ξέρει ούτε εκείνη κάτι.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να στήσει ενέδρα στον Μελίχ και να τον εμποδίσει να έρθει στο κτήμα το βράδυ. Η Μελέκ ετοιμάζει το σπίτι για την επιστροφή της Ελίφ και αγοράζει κάποια έπιπλα. Η Ζεϊνέπ μιλάει με τη φίλη της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει παρά τη θέλησή της. Η Ζεϊνέπ τελικά δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ για το καλό της Μελέκ και της Ελίφ αλλά με τον όρο ο γάμος να γίνει την ίδια ώρα, που θα υπογράφει το διαζύγιο ο πατέρας της. Ο Σαντίκ ακούει την Αρζού να μιλάει με τον Βεϊσέλ και προειδοποιεί τον Μελίχ για τα σχέδια τους εναντίον του…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59 ΕΔΩ
60 ΕΔΩ
61 ΕΔΩ

63 ΕΔΩ
64 ΕΔΩ
65 ΕΔΩ
66 ΕΔΩ
67-68 ΕΔΩ
69-70-71-72-73 ΕΔΩ
74-75-76-77-78 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ