Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55

Ο Κενάν βλέπει τη Μελέκ στα όνειρα του. Είναι πια πεπεισμένος πως δεν θα ησυχάσει αν δεν της μιλήσει. Όσο περισσότερο προσπαθεί η Αρζού να πλησιάσει τον Κενάν, τόσο απομακρύνεται εκείνος. Η κατάσταση αυτή όμως επηρεάζει και την Τουγτσέ. Ο Σαντίκ μαθαίνει από την Ελίφ πως η μητέρα της είναι άρρωστη και νοσηλεύεται. Η Αρζού ακούει τυχαία τη συνομιλία τους, πιέζει την Ελίφ να μιλήσει και ανακαλύπτει ότι η μητέρα της χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και πως την έσωσε ο Κενάν. Η Αρζού δεν αντέχει το σοκ και λιποθυμάει.
Ο Κενάν τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της και τη μεταφέρει στο δωμάτιο τους. Όταν συνέρχεται η Αρζού, ο Κενάν ζητάει να μάθει τι συνέβη και εκείνη τον κατηγορεί ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογένειά του και πως νοιάζεται περισσότερο για μια ξένη στο νοσοκομείο. Ο Κενάν θέλει να φύγει για να αποφύγει έναν ακόμη καυγά αλλά καταλήγουν να τσακώνονται με την Αρζού πολύ άσχημα. Ο Μελίχ είναι με την Ιπέκ αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την αδελφή του. Η Ιπέκ του λέει πως η μητέρα της ανάγκασε τον αδελφό της να παντρευτεί την Αρζού για να τον κάνει να ξεχάσει τη γυναίκα, που αγαπούσε. Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Αρζού και ο Κενάν βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Όταν μένουν μόνοι, ο Μελίχ πιέζει την Αρζού σχετικά με την απάντησή της για την πρόταση του να πάρει τις μετοχές της.


Η κατάσταση της Μελέκ βελτιώνεται. Επιστρέφει στη δουλειά ώστε να καταφέρει να πάρει πίσω την κόρη της το συντομότερο δυνατό. Η γειτόνισσα της, η Σεβίμ, της συστήνεται και όταν συνειδητοποιεί την κατάσταση της Μελέκ, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Ο Σελίμ πηγαίνει στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ απολογείται επειδή τον πρόσβαλε, βασισμένη στο τι είπε η Πελίν και χωρίς να ακούσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Ο Σελίμ της απαντάει πως έκανε και εκείνος λάθος και ζητάει συγνώμη. Συμφιλιώνονται και πηγαίνουν μαζί στη σχολή. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου…


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ


ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57 ΕΔΩ
58 ΕΔΩ
59-60-61-62-63 ΕΔΩ
64-65-66-67-68 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF - ΕΛΙΦ FANS
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top