Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Ο Μελίζ ζητάει από την Αρζού τις μισές μετοχές της, ώστε να ξεπληρωθεί το χρέος της. Η Αρζού τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να την εκμεταλλευθεί και τον διώχνει, αντιλαμβανόμενη ότι ο Μελίχ είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ’ όσο νόμιζε. Δεν ξέρει τι να κάνει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λαμβάνει ένα e-mail από κάποιον που υπογράφει ως «Ο Άνθρωπος που Γνωρίζει», ο οποίος λέει πως ξέρει ότι η Αρζού έριξε την Ελίφ σε έναν γκρεμό.

Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Βεϊσέλ ώστε να ξεφορτωθεί τον Μελίχ.Η Τουγκσέ προσπαθεί να σπρώξει την Ελίφ από ένα δέντρο και πέφτει κάτω η ίδια και λιποθυμάει. Η Ελίφ τρομάζει, τρέχει και ειδοποιεί τον Χασάν. Η Αϊσέ τρομοκρατείται όταν βλέπει τον Χασάν να κουβαλάει την Τουγκσέ. Εκείνη συνέρχεται και κατηγορεί την Ελίφ, αλλά ο Χασάν λέει την αλήθεια. Η Αλιγιέ και ο Κενάν έχουν κουραστεί με την αδιαφορία της Αρζού για το παιδί της.Η Ελίφ λέει στην Αϊσέ τα πάντα για το περιστατικό. Εκείνη εκνευρίζεται, αλλά δεν έχει βοήθεια από πουθενά.

Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση της Μελέκ και μαθαίνει τη διεύθυνση του καφέ.Η αστυνομία αναζητά τον Βεϊσέλ. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο καφέ όπου μαθαίνουν για το πλυντήριο αυτοκινήτων.Όταν φτάνει στο καφέ, ο Μουράτ μαθαίνει ότι η αστυνομία έψαχνε τον πατέρα του και ότι έχει βρει τη διεύθυνση του πλυντηρίου. Τον παίρνει τηλέφωνο και τον ενημερώνει. Εκείνος φεύγει από το πλυντήριο αλλά είναι απελπισμένος.Ο Βεϊσέλ πιστεύει ότι η Αρζού τον έχει καταδώσει στην αστυνομία και έχει εκνευριστεί. Την παίρνει τηλέφωνο και δεν πιστεύει τις εξηγήσεις της αλλά δέχεται να συναντηθούν. Ζεϊνεπ και Μελέκ προσπαθούν να επισκευάσουν το διαλυμένο σπίτι, που έχουν νοικιάσει, ενώ η Ζεϊνέπ προσπαθεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο Σελίμ είναι πολύ εκνευρισμένος μαζί της και δεν την χαιρετάει στη σχολή. Όταν τρία αγόρια την ενοχλούν στην καφετέρια της σχολής, ο Σελίμ παρεμβαίνει, αλλά και πάλι δεν της μιλάει…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
54 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
56 ΕΔΩ
57-58 ΕΔΩ
59-60-61-62-63 ΕΔΩ
64-65-66-67-68 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ