Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 30/4

Ο Κενάν δεν μπορεί να ξεχάσει όσα του είπε ο Σελίμ και αποφασίζει να πάει να δει τη Μελέκ. Καθώς φτάνει σπίτι της, την ακούει να φωνάζει. Μπαίνει μέσα, δίνει ένα καλό μάθημα στον μεσίτη, που της είχε επιτεθεί και τη σώζει. Μετά τον καυγά, ο Κενάν έχει ένα μικρό κόψιμο στο φρύδι του. Η Μελέκ φροντίζει την πληγή του όταν της τηλεφωνεί η Ζεϊνέπ. Ο Κενάν μαθαίνει τη σχέση ανάμεσα στη Μέλεκ και τη Ζεϊνέπ και ακόμα πως η Μελέκ χωρίζει από τον άντρα της, με τον οποίο δεν έχουν μαζί παιδί. Ο Κενάν αφήνει στη Μελέκ την κάρτα του και της λέει πως μπορεί να τον καλέσει αν χρειαστεί ο,τιδήποτε. Στη συνέχεια βρίσκει ξανά τον μεσίτη και τον προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ. Ο Κενάν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις τους καθώς οι αποστολές του ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Η Μελέκ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της επίθεσης, που δέχθηκε αλλά και της αναπάντεχης επέμβασης του Κενάν. Ενώ ο Κενάν ήταν στο σπίτι της Μελέκ, ένας από τους άντρες του Μελίχ τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες.

ELIF: Εξέλιξη – σοκ! Η απαγωγή και τα βασανιστήρια στην Ελίφ!

Ο Σελίμ υποψιάζεται πως ο αδελφός του πήγε στη Μελέκ. Στη συνέχεια περνάει μια βόλτα από το καφέ επειδή ανησυχεί για τη Ζεϊνέπ. Όμως όσο και αν προσπαθεί να την πλησιάσει εκείνη αρνείται και ο Σελίμ νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Πελίν περνάει δήθεν τυχαία από το καφέ και πείθει τον Σελίμ να πάνε μαζί στη σχολή. Ο Σελίμ της λέει πως η επιμονή της τον έχει κουράσει αλλά η Πελίν δεν δίνει σημασία. Αντίθετα, διαδίδει στους φίλους της ότι η οικογένεια του Σελίμ τη συμπαθεί πολύ και σύντομα θα αρραβωνιαστούν. Ο Βεϊσέλ χαίρεται όταν ακούει πως ο Ερκούτ κανόνισε η τελετή του γάμου του με την Ζεϊνέπ να γίνει την ίδια μέρα με την ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο με τη Μελέκ. Η Σεϊντά λέει στον Ναντίρ πως έμαθε από τον Μουράτ ότι πιέζουν τη Ζεϊνέπ να παντρευτεί τον Ερκούτ. Ο Ναντίρ ξαφνιάζεται από τα νέα αλλά δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει το ζήτημα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ