Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 25/4

Ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ και θυμώνει όταν βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ζητάει εξηγήσεις από τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επεμβαίνει. Αισθάνεται συντετριμμένος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι αρραβωνιαστικός της Ζεϊνέπ. Ο Αρντά βλέπει πόσο λυπημένος είναι ο φίλος του. Όταν η Πελίν ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού τώρα ο Σελίμ θα είναι δικός της. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη για ό,τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και λέει στον Σελίμ πως θα του εξηγήσει τα πάντα. Ο Σελίμ θυμώνει με την Πελίν επειδή προσφέρει ένα κομμάτι τούρτα στον Ερκούτ και τον συγχαίρει για τον αρραβώνα του με την Ζεϊνέπ.

Ο Σελίμ φεύγει λέγοντας ως δικαιολογία ότι τον περιμένουν στο σπίτι. Η Πελίν επιμένει να πάει μαζί του και τα καταφέρνει. Κάνει ό,τι μπορεί για να τη συμπαθήσει η οικογένεια του. Συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και έτσι φροντίζει με τη συμπεριφορά της να της θυμίσει τη θέση της, ότι είναι μια απλή υπηρέτρια. Η Γκόντζα είναι πολύ θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Πελίν στα γενέθλια του Σελίμ. Η Κιράζ συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα ενδιαφέρεται για τον Σελίμ. Ο Σελίμ θέλει να φύγει η Πελίν αλλά η Αλιγέ συμπαθεί την Πελίν και θέλει να την ξεναγήσει στο σπίτι. Ο Σελίμ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. Ο Ερκούτ δεν φεύγει από το καφέ και επιμένει να συνοδεύσει την Ζεϊνέπ στο σπίτι της, όταν τελειώσει τη δουλειά της. Εκείνη τον πηγαίνει κάπου αλλού γιατί δεν θέλει ο Ερκούτ να μάθει την πραγματική διεύθυνση της. Ο Κενάν πρόκειται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία και είναι πολύ ευχαριστημένος.

ELIF Αποκάλυψη: Απαγωγή, αποκαλύψεις, εκδίκηση! Τι θα δούμε στα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς;

Μοιράζεται τη χαρά του με τον Σαντίκ και αργότερα ανακοινώνει στο οικογενειακό δείπνο πως οι μετοχές τους θα αυξήσουν την αξία τους με τα νέα δεδομένα. Ο Μελίχ πηγαίνει με τον δικηγόρο του στη συνάντηση με την Αρζού και παίρνει τον έλεγχο των μετοχών της. Όταν η Αρζού μαθαίνει πως οι μετοχές θα αυξήσουν την αξία τους, γίνεται έξαλλη. Ενώ η Μελέκ περιμένει τη Ζεϊνέπ για να φάνε, έρχεται ο μεσίτης για να βγάλει φωτογραφίες από το σπίτι για να τις ανεβάσει σε ένα site. Η Μελέκ του κάνει παρατήρηση επειδή ήρθε τόσο αργά το βράδυ. Όταν η Μελέκ αναφέρει το περιστατικό στη Ζεϊνέπ, θυμώνει και εκείνη. Η Μελέκ πηγαίνει για ύπνο και η Ζεϊνέπ αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σελίμ για να του πει τα πάντα αλλά το τηλέφωνο του απαντάει η Πελίν…

ELIF: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη Ζεϊνέπ! “Θα παντρευτείς τον Ερκούτ” !Τι θα δούμε στη συνέχεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ