Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 12/4

Όταν η Αρζού ακούει τον Κενάν να μιλάει με τον δικηγόρο του, υποθέτει πως σκέφτεται να τη χωρίσει. Το λέει αμέσως στην Αλιγιέ, με την οποία είχε συνωμοτήσει πριν από έξι χρόνια για να ξεφορτωθούν τη Μελέκ. Η Αλιγιέ δεν πιστεύει ότι ο Κενάν θέλει διαζύγιο και λέει στην Αρζού πως όλοι πλήρωσαν ένα βαρύ τίμημα για να γίνει αυτός ο γάμος και πως η Τουγτσέ θα μεγαλώσει και με τους δύο της γονείς. Υπόσχεται πως αυτός ο γάμος θα ζει όσο είναι εκείνη ζωντανή. Αργότερα η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά δεν παίρνει απαντήσεις. Η Τουγτσέ κρυφακούει τη μητέρα της να μιλάει με τη γιαγιά της και είναι πολύ λυπημένη. Κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συμβαίνει. Η Ελίφ βρίσκει την Τουγτσέ να κλαίει κρυφά, νιώθει άσχημα και την παρηγορεί.

Η Τουγτσέ της λέει πως αποφάσισε να το σκάσει και η Ελίφ δεν την αφήνει μόνη της. Προσπαθούν να το σκάσουν μαζί αλλά φοβούνται το σκοτάδι και επιστρέφουν στο σπίτι. Η Ελίφ κρύβει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της. Η Αρζού θυμώνει όταν ανακαλύπτει πως η Τουγτσέ έμεινε στο δωμάτιο της Ελίφ. Πηγαίνει την Τουγτσέ στο δωμάτιο της και της απαγορεύει να παίζει με την Ελίφ. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως η Τουγτσέ πιστεύει ότι θα πάρουν διαζύγιο. Η Αρζού μιλάει στην Τουγτσέ, της εξηγεί την κατάσταση και το κopιτσάκι ηρεμεί. Ο Μελίχ καλεί τον Κενάν να δειπνήσουν μαζί και έχουν μια ωραία κουβέντα. Ο Μελίχ καταλαβαίνει πως ο Κενάν έχει κάποιες πληγές από το παρελθόν και αποφασίζει να πάει στη διεύθυνση, που του έδωσε ο Σαντίκ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αϊσέ επισκέπτεται τη Μελέκ στο σπίτι. Βλέπει την άσχημη κατάσταση του σπιτιού, το άδειο ψυγείο και λυπάται πολύ αλλά δεν το δείχνει. Βοηθάει όπως και όσο μπορεί. Όταν ο Ερκούτ βλέπει τη Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, γίνεται έξαλλος. Είναι αποφασισμένος να κατακτήσει την Ζεϊνέπ. Λέει στον Βεϊσέλ πως είδε την κόρη του να κυκλοφορεί με ένα αγόρι και να πηγαίνουν μαζί στη σχολή. Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος από θυμό. Η Αρζού τον επισκέπτεται ξανά και ζητάει τη διεύθυνση της Μελέκ αλλά ο Βεϊσέλ δεν τη δίνει. Ο Μουράτ αρχίζει να ανησυχεί για την οργή, που βλέπει στα μάτια της Αρζού και πηγαίνει να ειδοποιήσει τη Μελέκ, χωρίς να ξέρει πως η Αρζού τον ακολουθεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ