Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Εθνική γραμμή” στο Σκοπιανό ή “Εθνική ντροπή”;

Σκοπιανό και Eθνική γραμμή
(… Συγνώμη, και Εθνική… Ντροπή)

Εθνική ντροπή λοιπόν ήθελα να πω! κύριε Κοτζιά, κι αν είναι τώρα κόκκινα τα μάγουλά σου από καλοπέραση, στον αιώνα τον άπαντα θα είναι στο εξής κατακόκκινα από ντροπή!

Ποια είναι λοιπόν, η Εθνική Γραμμή με την οποία σ’ αυτό το … ανύπαρκτο, κι όλας, πρόβλημα κατεβάζετε την Ελλάδα; πόσοι την αποτελούν, την προσδιορίζουν, την εθνική Γραμμή αν όχι το Έθνος; το Έθνος είναι ο Λαός, και ο Λαός «μίλησε», βροντοφώναξε και προσδιόρισε ξεκάθαρα στα δύο μεγαλειώδη Συλλαλητήρια με τρεις μόνο λέξεις: ΟΧΙ στον όρο «Μακεδονία»

Και αυτές τις τρεις λέξεις, έρχονται τώρα τρία ανθρωπάκια, ένας Αμερικάνος και δύο «…Αμερικανάκια» που λένε πως αυτή είναι η Εθνική Γραμμή και δώσ’ του προχωρούν, προσχωρούν και … υποχωρούν! Και περιφρονούν το Έθνος!: ο Νίμιτς, ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς! Περιφρονούν το μεγαλειώδη Λαό αυτόν το «μικρό και τον Μέγα» Λαό, που έβαλε στο νάυλον σακκουλάκι ένα σπιτικό σαντουϊτσάκι, ένα τάληρο χάρτινο και ένα μπουκαλάκι νερό με κίτρινα μάγουλα, κύριε Κοκκινομάγουλε, νυσταγμένα μάτια, γιατί δυο μέρες περπατούσε, πλημμύρισε τον Θερμαϊκό πλημμύρισε και το Λεκανοπέδιο της Αττικής, και τους είπες κιόλας, Κοτζιά, πως είναι λίγοι!

Και έτσι «χαρούμενος» θα προχωρήσεις στην παράδοση (!!!).

Να πας στον οφθαλμίατρο, κύριε Κοτζιά, να πας και στον αυτίατρο, να γίνεις και μάντης, για να σου πουν όλοι πως και κουβαλώντας περήφανα το μόνο βαρύ …αξεσουάρ, το τιμώμενο έμβλημα, τη Γαλανόλευκη! Και «τυφλός τα’ τ’ ώτα, τον τε νουν τα τ’ όμματ’ ει». Και αν καταλάβεις τι σου είπαν πιασμένα «τα τρία σας» χέρι-χέρι, αντί να πάτε στη «Λύση» να πάτε στη Λήξη! Στη Λήξη του ρόλου σας που αυτόκλητα ιδιοποιηθήκατε (ποιος ξέρει ποιους και γιατί υπηρετώντας), να φύγετε τώρα και να αφήσετε τον Ελληνικό Λαό, που παρά την πείνα στην οποία τον κυλήσατε, αφήστε τον, με το ξάστερο μυαλό και τη γενναία καρδιά που διαθέτει, να βρει τη λύση! Που τη βρήκε κιόλας προ καιρού! «ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία, ΟΧΙ παράδοση του ονόματός μας!» τουλάχιστον, αν δυσκολεύεστε να εγκαταλείψετε την … γλυκύτατη καρέκλα, δείξτε στοιχειώδη αξιοπρέπεια και προχωρήστε αυτή τη στιγμή παρατώντας τις συγκλίσεις και …υποκλίσεις, στη στοιχειώδη υποχρέωση να κάνετε ένα Δημοψήφισμα!

Να μετρήσετε (αφού μήτε είδατε, μήτε ακούσατε, μήτε ξέρετε) και τότε να μιλήστε για Εθνική Γραμμή! Εγκαταλείποντας τάχιστα και πρώτιστα την Εθνική Ντροπή στην οποία σέρνεστε!

Με Αγανάκτηση
και αγωνία
Ανώνυμος Έλλην

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ