Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Τουρκία θέλουν τους αγώνες να τελειώνουν στα γήπεδα, στην Ελλάδα στα δικαστήρια

Απόφαση σταθμός από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας που αποφάσισε την συνέχιση από το 57ο λεπτό του ντέρμπι της Φενερμπαχτσέ με την Μπεσικτάς, που είχε διακοπεί λόγω τραυματισμού του Σενιόλ Γκιουνές.

Σε μία απόφαση που είναι δεδομένο ότι θα συζητηθεί κατέληξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας, αναφορικά με την τύχη του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Μπεσικτάς, που διεκόπη στο 57ο λεπτό, λόγω τραυματισμού του τεχνικού των «μαυραετών» Σενιόλ Γκιουνές από αντικείμενο που δέχθηκε από την εξέδρα.

Ο αγώνας δεν πρόκειται να κατακυρωθεί υπέρ της Μπεσικτάς (το αντικείμενο όπως φαίνεται και στο βίντεο έφυγε από την εξέδρα των οπαδών της Φενέρ που βρίσκονταν σε κεντρική θύρα του Σουκρού Σαράτσογλου), αλλά θα συνεχιστεί στις 3 Μαΐου από το 57ο λεπτό, με το ίδιο αποτέλεσμα (0-0), απλώς χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Αυτό που διδάσκει αυτή η απόφαση είναι πως ακόμα και σε μία χώρα όπου υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για την δημοκρατικότητα της, αποφασίζουν πως αυτό που προέχει είναι το ποδόσφαιρο. Δεν επιλέγουν να τιμωρούν ομάδες, επιλέγουν οι αγώνες να ολοκληρώνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ότι κι αν έχει συμβεί.

ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...