Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολιτική πρωτοβουλία με το όνομα Ν.Ε.Ο ετοιμάζει η Κατερίνα Παπακώστα

Την απόφαση να προχωρήσει σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία φαίνεται πως έχει λάβει η Κατερίνα Παπακώστα. Η ανεξάρτητη βουλευτής, που διεγράφη από το κόμμα της αξ. αντιπολίτευσης τον περασμένο Οκτώβριο μετά από σειρά διαφοροποιήσεων με τελευταία την παροχή στήριξης στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος λίγο πριν είχε συγκρουστεί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, το τελευταίο διάστημα εντείνει την κινητικότητα της. Στο πλαίσιο αυτό συχνά – πυκνά εξαπολύει πυρά εναντίον του κόμματος της αξ. αντιπολίτευσης με επίκεντρο κυρίως «κοινωνικά θέματα» όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια, υποστηρίζοντας πως η «κοινωνική ατζέντα» έχει μείνει πίσω.

Την κινητικότητα αυτή, φαίνεται πως πλέον έχει επιλέξει να την εντάξει σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία με το όνομα Ν.Ε.Ο. Αυτό άφησε σαφώς να εννοηθεί και με ανάρτηση της στο twitter.

Η ίδια αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η νέα πρωτοβουλία θα εντάσσεται στην «μετριοπαθή κοινωνική δεξιά με προτεραιότητα στην κοινωνική ατζέντα και πυρήνα της πολιτικής τον άνθρωπο» σημειώνοντας πως «ακραίοι και νεοφιλελεύθεροι δεν χωρούν», ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ανακοίνωση του θα γίνει από την δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ