Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το γλέντι της ντροπής: Βουλευτές του Σύριζα διασκεδάζουν με τουρκικά τραγούδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο μήνες συμπληρώνουν αιχμάλωτοι από τους τούρκους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης. Η αγωνία των οικογενειών τους αλλά και όλης της Ελλάδας έχει χτυπήσει κόκκινο, όμως οι βουλευτές του Σύριζα Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Αναστασία Γκαρά μαζί με άλλα κομματικά στελέχη διασκεδάζουν μέσα στην τρελή χαρά ακούγοντας τούρκικα τραγούδια.

Το τοπικό μέσο της Θράκης Evros-news.gr δημοσίευσε βίντεο από το γλέντι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και Ροδόπης καθώς και φωτογραφίες με τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ να τραγουδάει ένα γνωστό τούρκικο τραγούδι παίζοντας το παραδοσιακό τουρκικό μουσικό όργανο Σάζι, ενώ όλη η παρέα δείχνει να διασκεδάζει με την ψυχή της.


Τα δυο παλικάρια μας παραμένουν αιχμάλωτα των τούρκων, χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακούς ή διαπραγματευτικούς σκοπούς από Ερντογάν, τους περιφέρουν στα δικαστήρια με χειροπέδες ή με κουκούλες και η κυβέρνηση εκτός της αρχικής ολιγωρίας και του λάθους χειρισμού όχι μόνο είναι ανίκανη να κάνει το παραμικρό, αλλά δείχνει να το διασκεδάζει κιόλας!

πηγή: evros-news.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ