Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τατουάζ αποκάλυψη: Το συγκλονιστικό φινάλε του Α΄κύκλου!

Με μεγάλη ανατροπή τελειώνει η σειρά!

Το φινάλε του πρώτου κύκλου, το οποίο γράφεται αυτό τον καιρό με πολύ προσοχή από τη Βάνα Δημητρίου και θα γυριστεί περίπου στα μέσα Μαΐου, θα είναι ουσιαστικά η κορύφωση κάποιων ιστοριών, οι οποίες όμως θα αφήσουν ανοιχτά μέτωπα, ερωτηματικά και αγωνία ώστε οι τηλεθεατές να περιμένουν με το ίδιο, ίσως και μεγαλύτερο, ενδιαφέρον τη συνέχεια της σειράς. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και δεδομένα…

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις – σοκ που θα δούμε στη συνέχεια μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Η Αννα με τον Αλέξανδρο δεν τελείωσαν. Ο έρωτάς τους δεν φαίνεται να σβήνει εύκολα, όμως για άλλη μια φορά αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες για την Αννα, καθώς η κοπέλα θα βρεθεί ένα βήμα πριν το θάνατο και όχι από την πλευρά των εκβιαστών και της Μαργκώ…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αντίθετα, η Τατιάνα θα βιώσει την απόλυτη φρίκη και μάλιστα σε μια μέρα πολύ σημαντική γι’ αυτήν. Την ημέρα που θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, θα ζήσει τον μεγαλύτερο εφιάλτη.

Ο Τόνυ, από την άλλη, θα δούμε ότι φτάνει στο χείλος του γκρεμού λόγω των ναρκωτικών και του αδιεξόδου που αντιμετωπίζει, θα πάρει βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένει, από τη μητέρα του, η οποία κάνει ένα βήμα πίσω, προσωρινά όμως. Προκειμένου να σώσει το παιδί της από το θάνατο αναγκάζεται να αναβάλλει για λίγο τα σχέδιά της. Οταν όμως η κατάσταση εξομαλύνεται, χτυπά ξανά με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Ορφέας συνεχίζει να παλεύει ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ομως η μανία του είναι πέρα από αυτά, είναι ανεξέλεγκτη και όσο κι αν παλεύει μέσα του τόσο χειρότερα γίνεται, ενώ ένα δυσάρεστο γεγονός τον ταρακουνάει, αφού πιστεύει ότι η θεία δίκη τον εκδικήθηκε. Συγκεκριμένα η Ελένη, η οποία περιμένει το παιδί τους, θα έχει μια άτυχη στιγμή κατά την οποία θα χάσει το μωρό. Ο Ορφέας πιστεύει ότι αυτός είναι η αιτία και ότι τιμωρείται. Οπως αυτός έχει αφαιρέσει πολλές ζωές, έτσι κι ο Θεός αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού του πριν καν γεννηθεί, για να τον κάνει να πονέσει. Αυτό πιστεύει και η κατάστασή του ξεφεύγει εντελώς.

Η Αμαλία έχει πάθει τεράστιο σοκ από το φόβο για όλα όσα συμβαίνουν και πολύ περισσότερο μετά το θάνατο της Εμιλυ, αλλά δεν το βάζει κάτω. Βρίσκει άλλους συμμάχους κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και δεν ψάχνει πλέον τίποτα, η Αμαλία κρυφά και μεθοδικά βρίσκει τον τρόπο να κάνει αυτό που πρέπει. Ο Θεοχάρης αποφασίζει ότι πλέον έχει χάσει τη Βέρα, αλλά πάντα μέσα του έχει την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα εξομαλυνθούν όλα.

Ομως ο εγωισμός του που έχει πληγωθεί βαθιά δεν τον αφήνει να δείξει τα αληθινά του αισθήματα και συνεχώς βρίσκεται στην κόντρα μαζί της, συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί το γιο του.

 Η Ολγα διώχνει τον Σάκη και επικεντρώνεται στη μικρή αλλά και στον Στέφανο ο οποίος έχει τα δικά του θέματα με τη μικρή Αλκυόνη, ενώ η Νικόλ έχει γίνει μέρος από τη ζωή του.

Ολα αυτά είναι μερικά από τα κομμάτια του παζλ και σίγουρα δεν είναι τα τελικά, καθώς πολλές από τις ιστορίες με λεπτομέρειες, ανατροπές και εξελίξεις της τελευταίας στιγμής επεξεργάζονται ακόμα σεναριακά.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...