Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποκαλυπτικά βιβλία φωτιά για Σημίτη – Γιώργο σήμερα στην εφημερίδα “Δημοκρατία”

Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Οι δύο μοιραίοι πρωθυπουργοί που οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή! Δύο άνθρωποι που διαδέχθηκαν ο ένας τον άλλον στην εξουσία και συνέχισαν ακάθεκτοι την εφαρμογή μιας πολιτικής, η οποία έφερε τη χώρα μας στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα: Λίγο πριν από το χείλος του γκρεμού, ελάχιστα βήματα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι δύο πρωθυπουργοί με τις συνήθεις επιτυχίες και αστοχίες, που περιμένει κάποιος από τους επικεφαλής των ελληνικών κυβερνήσεων. Είναι δύο πρόσωπα με τεράστιες και απαράγραπτες ευθύνες, που… καινοτόμησαν σε σχέση με τους προκατόχους τους. Η ρητορική τους αλλά και η εφηρμοσμένη πολιτική τους απηχούσαν την τελευταία λέξη της νεοταξικής, διεθνιστικής «μόδας» – αυτής που θέλει το εθνικό στοιχείο και την παραδοσιακή μορφή, συγκρότηση και αξίες της κοινωνίας να υποχωρούν και να δίνουν χώρο και υλικούς πόρους στους φορείς των νεφελωδών ιδεολογημάτων του δικαιωματισμού, των ΜΚΟ και των μη εκλεγμένων εκπροσώπων διεθνών φορέων.

Ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκαν στην κορυφή της ελληνικής πολιτικής ζωής σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το έθνος. Και, με όσα είπαν, σχεδίασαν και έκαναν, άφησαν πίσω τους μια σφραγίδα που δύσκολα θα ξεθωριάσει με το πέρασμα του χρόνου. Η θέα αυτής της σφραγίδας, φυσικά, είναι απωθητική για τους πολλούς που δοκιμάστηκαν και δεινοπάθησαν τα χρόνια που ακολούθησαν τις θητείες των Σημίτη και Παπανδρέου.

Στην πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας»περιλαμβάνονται δύο βιβλία-φωτιά για τους προαναφερθέντες. Το ένα φέρει την υπογραφή του Νίκου Χιδίρογλου, τιτλοφορείται «Το μεγάλο ψέμα 1996-2004» και εξιστορεί τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη. Το βιβλίο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη, που αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου, τιτλοφορείται «Ποιος είναι ο Γ.Α.Π.; Μια πολιτική πορεία».

Τα ντοκουμέντα και οι αναλύσεις σ’ αυτά τα έργα αποκαλύπτουν τον ύποπτο ρόλο τους στην πτώχευση της Ελλάδας. Αποκτήστε και τα δύο βιβλία μαζί με την πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας»!

Πηγή: dimokratianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ