Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λεβέντης για Φωκά: «Ειναι από τους έντιμους βουλευτές, το λάθος του είναι…»

«Είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές. Δεν έχει δώσει το ελάχιστο δικαίωμα», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Realfm και στον Δημήτρη Μάρκο, με αφορμή το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή» που ακούστηκε σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, με τον βουλευτή της ΕΚ, Άρη Φωκά, να βρίσκεται στο βήμα.

«Στην συγκέντρωση υπήρχε οργή, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε για την ποινή κατά του ΠΑΟΚ. Το λάθος του βουλευτή είναι ότι έπρεπε να ζητήσει να σταματήσει το σύνθημα. Οφειλε να παρέμβει προς τον κόσμο και να ζητήσει αυτοσυγκράτηση», είπε ο Β. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν επικοινώνησε καν με τον βουλευτή του διότι γνωρίζει ότι είναι κόσμιος.

«Ηταν φράση της ομηγύρεως και απλά το λάθος του ήταν ότι δεν έκανε νεύματα αυτοσυγκράτησης, είπε ο πρόεδρος της ΕΚ και συμπλήρωσε «η Ενωση Κεντρώων αν δώσει το ελάχιστο δικαίωμα όλοι την “πυροβολούν”» και αναρωτήθηκε «όταν φώναζαν οι αγανακτισμένοι “να καεί, να καεί η Βουλή” και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε στην πλατεία Συντάγματος, ενοχλήθηκε ο Τσίπρας;»

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μάλιστα παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο αναφέρθηκε «στο κατεστημένο της Αθήνας, το οποίο επί 30 χρόνια είναι το ίδιο και θα διαλυθεί από τον λαό του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι «κατά γενική ομολογία όλων των Ελλήνων φιλάθλων φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ». «Φέτος θα το πάρουμε ή εμείς ή κανείς», τόνισε ο κ.Φωκάς.Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, που είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, όταν ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί στην Καμάρα για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους οπαδούς ακούγονταν το σύνθημα «να καεί η πουτ… η Βουλή»,ενώ έκανε νόημα και με τα χέρια στο πλήθος.

ΠΗΓΗ:real.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ